 
                                            
                                    Doba přípravy
                                5min
                                                                    
                                                            Celkový čas
                                25min
                                                                    
                                                                                                    
                                                            porce/procí
                                
                                     1 
                                     kus/kusů 
                                
                            Úroveň
                                snadný
                            Ingredience & Porce
Těsto
- 10 g čerstvé droždí
- 250 g voda
- 1 polévková lžíce hladká mouka
- 250 g hladká mouka
- 50 g žitná mouka
- 1 čajová lžička sůl
- 1 polévková lžíce majonéza
Příslušenství, které potřebujete
- 
                        
                         Stěrka Stěrka
- 
                        
                         Kompletní mixovací nádoba pro TM6 Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
- Do nádoby dejte droždí, vodu, 1PL hl.mouky na 37°C, 1,5minuty a míchejte R2. Přidejte ostatní suroviny a míchejte R  "Těsto" , 3minuty. "Těsto" , 3minuty.- Vložte vypracované těsto do vymazané formy vysypané mákem, slunečnicovými, nebo lněnými semínky. Potřete vodou se solí a nechte uležet 15min. Pečte 20min. při teplotě 220°C 
Příprava těsta
Tip
V poslední minutě vmíchejte semínka dle vlastní chuti
Model Thermomixu ®
- 
                     Recept je vytvořen pro Recept je vytvořen proTM 31
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Ostatní uživatelé také líbilo
Zobrazit podobné: 
                        
                         
                                     
                     
                                    

 
                         
                                     
                         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        
Komentáře
Tak Honzo tento chlebetak je fakt bozi
Jsem rád, že Vám jsou recepty inspirací. Díky za foto je vidět že i Vám se daří. S pozdravem Jan Stříbrný
Opravdu skvělý JIŘÍ...................... Již jsem také vyzkoušela s obměnou, dala jsem 150g hl mouky a 150g celozrnné žitné bio chlebové mouky, semínka slunečnic, máku a kmínu, jinak majonézu jsem dodala sojovou BIO.........CHléb je opravdu vláčnoučký................................... DĚKUJI..... Přidávám fotečky ...
 DĚKUJI..... Přidávám fotečky ...  
 
Chlebety jsou u nás opravdu hodně oblíbené
Mňam
Originální název a recept je výborný. Všem doporučuji 
 
Tento název vymyslely naše děti, když se nemohly dohodnout, jestli je to chleba, nebo bageta