 
                                            
                                    Ingredience & Porce
- 10 dkg ořechů (vlašských, lískových, mandlí, možné použít i směs)
- 6 bílek
- 15 dkg cukru + 1 lžíci vanilkového cukru
- 15 dkg polohrubé mouky
- 7 dkg vlahého másla
Příslušenství, které potřebujete
- 
                        
                         Stěrka Stěrka
- 
                        
                         Kompletní mixovací nádoba pro TM6 Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
- Ořechy umeleme nahrubo R5 
 20 sekund, přesypeme do misky- Umytou mixovací nádobu vytřeme rozkrojeným citronem. Vložíme 
 šlehací metlu. Přidáme bílky, špetku soli, vyšleháme
 tuhý sníh R3 4 minuty.- Pomalu přidáváme vlahé máslo, šleháme 30 sekund, R2. - Přidáme namleté ořechy, vanilkový cukr, cukr,polohrubou mouku, šleháme 2 minuty, R2. - Těsto přendáme do formy na biskupský chlebíček, vmícháme na 
 kousky nalámanou čokoládu, a podle chuti brusinky, kandované ovoce, hrozinky- Pečeme na 175 stupňů C 40 minut 
Model Thermomixu ®
- 
                     Recept je vytvořen pro Recept je vytvořen proTM 31
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
 
                                     
                     
                                     
                         
                                     
                         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        
Komentáře
zjednoduseneji - tak to bych asi nejdriv uslehala snih, vyndala ho z misy a pak pripravila vse ostatni a snih tam zpet vmichala nakonec
Nádoba musí být umytá, jinak se vám sníh nevyšlehá, přesně jak je uvedeno v receptu:Umytou mixovací nádobu vytřeme rozkrojeným citronem. Vložíme šlehací metlu. Přidáme bílky, špetku soli, vyšleháme tuhý sníh Rychlost 3 / 4 minuty.Hezký den,
Mixi
kdyz je po oresich mastna misa a noze, usleha se snih dobre? uz se mi nekolikrat stalo ze z nej nic nebylo prave kvuli zbytkum tuku
Určitě vyzkouším.
Jednoduchá a rychlá.
Super recept na zpracování 6bílků
Ty ho máš takový veselejší , ale na ten můj se zase dá leccos namazat! IF
 , ale na ten můj se zase dá leccos namazat! IF
také ráda zúčastnila! Shodou okolností mám připravený podobný recept , ty mentiony!
, ty mentiony!  
 
Je opravdu výhodné, být na správném místě ve správný čas - díky tomu jsem mohl včera ochutnat tuto DELIKATESU!
Úžasná dobrota, Zorko.