 
                                            
                                    Doba přípravy
                                1min
                                                                    
                                                            Celkový čas
                                4min
                                                                    
                                                                                                    
                                                            porce/procí
                                
                                     6 
                                     porce/porcí 
                                
                            Úroveň
                                snadný
                            Ingredience & Porce
ingredience
- 300 g zmražených jahod
- 120 g cukr
- 250 g šlehačka
- 250 g plnotučného tvarohu
Příslušenství, které potřebujete
- 
                        
                         Stěrka Stěrka
- 
                        
                         Kompletní mixovací nádoba pro TM6 Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
- 1. ušlehejte tuhou šlehačku a odložte. - 2. do mixovací nádoby vložte krupicový cukr 3 sekundy R/10 - 3. přidáme lehce povolené jahody a sekejte 30 sekund R/10 (do hladka). - 4. přidejte tvaroh a mixujte 20 sekund R/10 - 5. vložte metlu, postupně přidávejte šlehačku 15 sekund  "Jemné míchání" "Jemné míchání"
Jahodové pokušení
Tip
Ozdobte jahůdkou a co zbude dejte zamrazit jako zmrzinu.
Model Thermomixu ®
- 
                     Recept je vytvořen pro Recept je vytvořen proTM 31
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Ostatní uživatelé také líbilo
Zobrazit podobné: 
                        
                         
                                     
                     
                                     
                         
                                     
                         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        
Komentáře