 
                                            
                                    Ingredience & Porce
- 40 Dkg vepřového plecka
- 2 cibule
- 4 stroužek česneku
- 4 lžíce slunečnicového oleje
- 2 konzervy červených fazolí
- 1 velká konzerva loupaných rajčat
- 1 zelená paprika
- pár feferonek dle chuti
- sůl, sladká červená paprika
- 30 cl vody
Příslušenství, které potřebujete
- 
                        
                         Stěrka Stěrka
- 
                        
                         Kompletní mixovací nádoba pro TM6 Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
- Maso nakrájejte na kostky, osolte a okořeňte červenou paprikou. Do TM vložte na čtvrtky rozkrájené cibule a česnek, sekejte R6, 5''. Vyndejte, odložte. Vlože očištěnou, jader zbavenou papriku, sekejte R5, 5''. Vyndejte, odložte. Přilejte olej, vložte nakrájenou cibuli a česnek a restujte R1,  "Zpětný chod" , Varoma, 4'. Poté přidejte maso a restujte R1, "Zpětný chod" , Varoma, 4'. Poté přidejte maso a restujte R1, "Zpětný chod" , 3', Varoma. Pak vložte nakrájenou zelenou papriku a feferony. Přilejte 30 cl vody a duste 50', R1, "Zpětný chod" , 3', Varoma. Pak vložte nakrájenou zelenou papriku a feferony. Přilejte 30 cl vody a duste 50', R1, "Zpětný chod" , Varoma. Pak přidejte fazoze a rajčata z konzery (fazole i rajčata slijte z nálevu a opláchněte studenou vodou). Poduste dalších 5', R1, "Zpětný chod" , Varoma. Pak přidejte fazoze a rajčata z konzery (fazole i rajčata slijte z nálevu a opláchněte studenou vodou). Poduste dalších 5', R1, "Zpětný chod" , 100C. Podávejte s chlebem nebo bagetou. Dobrou chuť! "Zpětný chod" , 100C. Podávejte s chlebem nebo bagetou. Dobrou chuť!
Model Thermomixu ®
- 
                     Recept je vytvořen pro Recept je vytvořen proTM 31
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
 
                                     
                     
                                     
                         
                                     
                         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        
Komentáře
Nikdy jsem nevařila, ráda vyzkouším.
Na škole vaření nám profík říkal, že se má přidat ještě kousek čokolády...