 
                                            
                                    Doba přípravy
                                8min
                                                                    
                                                            Celkový čas
                                8min
                                                                    
                                                                                                    
                                                            porce/procí
                                
                                     -- 
                                     -- 
                                
                            Úroveň
                                střední
                            
                            
                            Oficiálně testováno
                        
                                                            - TM 31
published: 22.11.2011
                            
                změněno: 12.08.2016
                    Ingredience & Porce
- 1 kus chobotnice, 1000–1200 g, středně velká, mražená
- 100 g víno, bílé
- 2 kusy cibule, každá 80 g
- 2 stroužkyčesneku
- 70 g olivový olej
- 300 g rajčata v plechovce, i s tekutinou z konzervy
- sůl, dle chuti
- pepř černý, mletý, dle chuti
- 350 g dlouhozrné rýže, ne parboiled
- voda, podle potřeby
- 4 snítky koriandr, čerstvý, nasekaného, pouze lístky
Příslušenství, které potřebujete
- 
                        
                         Stěrka Stěrka
- 
                        
                         Kompletní mixovací nádoba pro TM6 Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
- Zmrzlou chobotnici nakrájejte na menší kousky a vložte ji do mixovací nádoby spolu s bílým vínem a jednou celou cibulí a vařte 40 min/Varoma/rychlostí 1. Chobotnici nechejte okapat ve varném košíku a tekutinu, v níž se vařila, odložte stranou. Mixovací nádobu není třeba umývat. 
- Do mixovací nádoby vložte druhou cibuli a stroužky česneku a sekejte 6 vteřin/rychlostí 5. 
- Přidejte olivový olej a konzervovaná rajčata a vařte 7 min/100°C/rychlostí 1.
- Přidejte okapanou chobotnici s cibulí, podle chuti osolte a opepřete a vařte 7 min/100°C/  "Zpětný chod"  /rychlostí "Zpětný chod"  /rychlostí "Jemné míchání"  . "Jemné míchání"  .
- Přidejte dlouhozrnnou rýži a vařte 3 min/100°C/  "Zpětný chod"  /rychlostí "Zpětný chod"  /rychlostí "Jemné míchání"  . "Jemné míchání"  .
- Do mixovací nádoby nalijte tekutinu, v níž se chobotnice vařila, zvažte ji a doplňte vodou na 900 g a vařte 15 min/100°C/  "Zpětný chod"  /rychlostí "Zpětný chod"  /rychlostí "Jemné míchání"  . Podávejte v rendlíku a povrch ozdobte koriandrem. "Jemné míchání"  . Podávejte v rendlíku a povrch ozdobte koriandrem.
 
- Zmrzlou chobotnici nakrájejte na menší kousky a vložte ji do mixovací nádoby spolu s bílým vínem a jednou celou cibulí a vařte 40 min/Varoma/rychlostí 1. Chobotnici nechejte okapat ve varném košíku a tekutinu, v níž se vařila, odložte stranou. Mixovací nádobu není třeba umývat. 
Model Thermomixu ®
- 
                     Recept je vytvořen pro Recept je vytvořen proTM 31
Ostatní uživatelé také líbilo
Zobrazit podobné: 
                        
                         
                                     
                     
                                    

 
                         
                                     
                         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        
Komentáře
Výborný.
Potvory fialový ty já můžu. Jenže čerstvou neseženete a mražený to není ono. No nic počkám na dovču
moře to je naše