3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Perník ze špaldové mouky


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

20 kus/kusů

Těsto

  • 3 kusy hrnky špaldové mouky
  • 1 kus hrnku třtinového cukru
  • 1 balíček pudinkového prášku, čokoládového
  • 1 balíček kypřící prášek do perníku
  • 1 polévková lžíce kakaa
  • 2 a 1/2 kusů hrnku mléka
  • 1/2 kusu hrnku slunečnicového oleje

Další

  • pikantní marmeládu na potření
  • kokos na posypání
  • čokoládová poleva
  • 6
    23min
    Doba přípravy 3min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    snadný
    Doba přípravy
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Recept je vytvořen pro
      TM 31
5

Příprava

    Těsto
  1. 1. Do mixovací nádoby vložíme všechny uvedené ingredience a šleháme 3 minuty/rychlostí 4.

    2. Těsto naleje na plechy vyložený pečícím papírem a dáme péct.

    3. Pečeme 20 minut při 180C.

    4. Upečený a vychlazený perník potřeme marmeládou. pak čokoládovou polevou a posypeme kokosem.
10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tip

Do těsta můžeme přidat nasekané oříšky a rozinky.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Supér......Perníková buchta

    Vložil ALENAPUNDY on 10. května 2014 - 12:35.

    Supér......Perníková buchta nám Všem doma moc chutnala.... Dělala jsem ji ze špaldové mouky dle receptu, dokoce trochu jinak.....Pomlela jsem bio špaldu pšenici zrna a mouku prosela....Sice to zabralo trochu času, ale bio kvalita nade vše přímo pod svýma rukama.... Jinak jsem pomazala perník borůvko-švestkovo-vanilkovou marmeládou a také posypala kokosem..... VELMI DĚKUJI LUSSY za dobrý a hlavně rychlý receptík.... Přeji dobrou chut NÁM VŠEM a to vždycky ve spokojenosti s láskou k vaření !!! tmrc_emoticons.-) Party Love tmrc_emoticons.)

    ♥ alenapundy@gmail.com

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Je super, že špalda se dá v

    Vložil Jan Stříbrný on 30. listopadu 2013 - 18:29.

    Je super, že špalda se dá v TM krásně pomlettmrc_emoticons.-)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • velmi zajímavý perník, upeču

    Vložil yvonaj on 15. listopadu 2013 - 11:00.

    velmi zajímavý perník, upeču

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,