 
                                            
                                    Doba přípravy
                                20min
                                                                    
                                                            Celkový čas
                                20min
                                                                    
                                                                                                    
                                                            porce/procí
                                
                                     1 
                                     litr/litrů 
                                
                            Úroveň
                                snadný
                            Ingredience & Porce
tvarohová zmrzlina
- 150 gramů cukru krystal
- 300 gramů ostružin
- 500 gramů tučného tvarohu
Příslušenství, které potřebujete
- 
                        
                         Metlička Metlička
- 
                        
                         Stěrka Stěrka
- 
                        
                         Kompletní mixovací nádoba pro TM6 Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
- Krystalový cukru rozmixujeme 5 sekund/rychlostí 10.
- Přidáme ostružiny a rozmixujeme 10 sekund/rychlostí 6.
- Vložíme metličku, tvaroh a šleháme 40 sekund/rychlostí 3.
- Poté vložíme do zmrzlinovací nádoby a necháme ztuhnout cca 15 min(dle návodu od výrobce zmrzlinovače).
Tip
Použijte své oblíbené nebo jiné sezónní ovoce. Je to jedno.
                        Model Thermomixu ®
- 
                     Recept je vytvořen pro Recept je vytvořen proTM 31
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Ostatní uživatelé také líbilo
Zobrazit podobné: 
                        
                         
                                     
                     
                                     
                         
                                     
                         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        
Komentáře