3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Tvarohový krém stracciatella


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

Tvarohový krém stracciatella

  • 100 gramů cukr
  • 4 kusy bílek
  • 250 gramů tvarohu, měkkého
  • 50 gramů čokoládová hoblina
5

Příprava

  1. 1. Do mixovací nádoby vložte cukr a mixujte 10 sekund/rychlostí 10.

    2. Nasaďte metličku.

    3. Přidejte vaječné bílky a šlehejte do ztuhnutí 3 minuty/rychlostí 3,5.

    4. Sundejte metličku.

    5. Přidejte tvaroh a kousky čokolády. Zamíchejte 20 sekund/rychlostí 3.

    6. Dejte ihned vychladit a poté podávejte.
10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tip

TIPY
- místo čokoládových šupinek můžete použít strouhanou čokoládu nebo 50 gramů tmavé čokolády předem nasekané v mixovací nádobě 5 sekund/rychlostí 6 - 7

- poté je třeba mixovací nádobu vypláchnout, abyste v ní mohli ušlehat tuhý sníh z bílků

- výborný a rychlý dezert, kerý je ideální také na zpracování přebytečných vaječných bílků



DALŠÍ VARIANTY

- místo moučkového cukru mmůžete použít také gulózu, fruktźu či různé druhy sirupů (datlový, rýžový, javorový...)

- spolu s vaječnými bílky přidejte do mixovací nádoby také citronónovou šťávu

- měkký tvaroh lze nahradit sýrem ricotta


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Zatím jste nenapsali žádné komentáře.