3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Chilli con carne


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

4 osoba/osob

  • 40 Dkg vepřového plecka
  • 2 cibule
  • 4 stroužek česneku
  • 4 lžíce slunečnicového oleje
  • 2 konzervy červených fazolí
  • 1 velká konzerva loupaných rajčat
  • 1 zelená paprika
  • pár feferonek dle chuti
  • sůl, sladká červená paprika
  • 30 cl vody
  • 6
    6min
    Doba přípravy 6min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    Doba přípravy
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Recept je vytvořen pro
      TM 31
  • 9
5

Příprava

  1. Maso nakrájejte na kostky, osolte a okořeňte červenou paprikou. Do TM vložte na čtvrtky rozkrájené cibule a česnek, sekejte R6, 5''. Vyndejte, odložte. Vlože očištěnou, jader zbavenou papriku, sekejte R5, 5''. Vyndejte, odložte. Přilejte olej, vložte nakrájenou cibuli a česnek a restujte R1, Counter-clockwise operation, Varoma, 4'. Poté přidejte maso a restujte R1, Counter-clockwise operation, 3', Varoma. Pak vložte nakrájenou zelenou papriku a feferony. Přilejte 30 cl vody a duste 50', R1, Counter-clockwise operation, Varoma. Pak přidejte fazoze a rajčata z konzery (fazole i rajčata slijte z nálevu a opláchněte studenou vodou). Poduste dalších 5', R1, Counter-clockwise operation, 100C. Podávejte s chlebem nebo bagetou. Dobrou chuť!

10
11

Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • ok, přidám! Jan Stříbrný...

    Vložil IreVo on 24. ledna 2017 - 15:32.

    Smile ok, přidám!

    Jan Stříbrný napsal:

    Na škole vaření nám profík říkal, že se má přidat ještě kousek čokolády... Cooking 1


    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Nikdy jsem nevařila, ráda

    Vložil lussy on 30. listopadu 2013 - 13:43.

    Nikdy jsem nevařila, ráda vyzkouším. tmrc_emoticons.D

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Na škole vaření nám profík

    Vložil Jan Stříbrný on 23. listopadu 2013 - 15:18.

    Na škole vaření nám profík říkal, že se má přidat ještě kousek čokolády... Cooking 1

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,