Ingredience & Porce
4 osoba/osob
- 40 Dkg vepřového plecka
- 2 cibule
- 4 stroužek česneku
- 4 lžíce slunečnicového oleje
- 2 konzervy červených fazolí
- 1 velká konzerva loupaných rajčat
- 1 zelená paprika
- pár feferonek dle chuti
- sůl, sladká červená paprika
- 30 cl vody
-
6
6min
Doba přípravy 6minDoba vaření/pečení -
7Doba přípravy
-
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
-
9
Příprava
Maso nakrájejte na kostky, osolte a okořeňte červenou paprikou. Do TM vložte na čtvrtky rozkrájené cibule a česnek, sekejte R6, 5''. Vyndejte, odložte. Vlože očištěnou, jader zbavenou papriku, sekejte R5, 5''. Vyndejte, odložte. Přilejte olej, vložte nakrájenou cibuli a česnek a restujte R1,
"Zpětný chod" , Varoma, 4'. Poté přidejte maso a restujte R1,
"Zpětný chod" , 3', Varoma. Pak vložte nakrájenou zelenou papriku a feferony. Přilejte 30 cl vody a duste 50', R1,
"Zpětný chod" , Varoma. Pak přidejte fazoze a rajčata z konzery (fazole i rajčata slijte z nálevu a opláchněte studenou vodou). Poduste dalších 5', R1,
"Zpětný chod" , 100C. Podávejte s chlebem nebo bagetou. Dobrou chuť!
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentářok, přidám! Jan Stříbrný...
Nikdy jsem nevařila, ráda
Nikdy jsem nevařila, ráda vyzkouším.
Na škole vaření nám profík
Na škole vaření nám profík říkal, že se má přidat ještě kousek čokolády...