3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Kuřecí směs v papilotě


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

masová směs

  • 1000 gramů kuřecí prso, plátek, bez kostí
  • 1 čajová lžička sole
  • 1 čajová lžička grilovací koření
  • 1 kus cibule
  • 1 kus červené nebo žluté papriky
  • 200 gramů pórek
  • 3 rovné polévkové lžíce sójová omáčka
  • 1 rovná polévková lžíce worcestter omáčky

masová směs

  • alobal
5

Příprava

    masová směs v papilotě
  1. Do šlehací nádoby dáme cibuli, olej , rajčatový protlak a sekáme Zamknout nádobu / 2vteřiny / rychlost 8, stěrkou stáhneme kraje nádoby a podusíme Zamknout nádobu / 20vteřin / Varoma, přidáme překrájené kuřecí maso, koření , mírně podlijeme vodou - cca 3polévkové lžíce a podusíme Zamknout nádobu / Varoma / 2minuty, přidáme překrájenou čerstvou papriku, sojovou a worcesterskou omáčku a restujeme Zamknout nádobu / 5.minut / 80 stupňů /Zpětný chod. Solamyl si namošíme do odměrky a prsty rozmělníme, přiléváme do šlehací nádoby víkem , přidáme červené víno a pórek a povaříme Zamknout nádobu / 80 stupňů / rychlost 3 /Zpětný chod / 4.min.

    Z alobalu si natrháme  obdélníky 20 x 20 cm, do středu přidáme připravenou směs a zabalíme do tvaru kapes - kraje ohneme směrem nahoru, aby směs nevytekla. Takto připravené papiloty zapečeme v troubě na 180. stupňů / 5.min.

  2. příloha
  3. pečivo, rýže, brambory, hranolky, americké brambory, krokety

10

Příslušenství, které potřebujete

  • Stěrka
    Stěrka
    koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    koupit nyní
11

Tip

směs lze posypat i neochuceným sýrem , zabalíme a zapečeme


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Papilota prima nápad:-)

    Vložil Jan Stříbrný on 1. prosince 2013 - 18:01.

    Papilota prima nápadtmrc_emoticons.-)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • ;)super

    Vložil zuzka@dvk.cz on 30. listopadu 2013 - 12:21.

    tmrc_emoticons.;)super

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • skvělí recept, už vím co bude

    Vložil lussy on 27. listopadu 2013 - 18:34.

    skvělí recept, už vím co bude zítra na oběd tmrc_emoticons.) určitě vyzkouším tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • směs se také nemusí zapékat,

    Vložil kristina.livoreka on 20. října 2013 - 13:24.

    směs se také nemusí zapékat, lze ihned podávat - možno přidat do základu k cibuli i česnek a při vaření žampióny

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,