3 Žádné související obrázky s tímto receptem
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Vepřová panenka na hořčici


Vytisknout:
Vytvořit variaci
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

Vepřová panenka na hořtici

  • 450 g vepřové panenky
  • 100 g bílý žampión, čerstvý
  • 75 g Madeirského vína, (nebo bílého Vermouthu)
  • 100 g mléko
  • 60 g cibule, očištěné a rozkráté na 2 poloviny
  • 1 stroužek stroužek česneku, očištěný
  • 2 čajové lžičky hrubozrnná hořčice
  • 1 čajová lžička dijonská hořčice
  • 1/2 kostky drůbeží bujón (0,5 l vody)
  • 2 polévková lžíce Crème fraîche, (můžete nahardit směsí smetany a zakysané smetany)
  • 1 vrchovatá čajová lžička kukuřičný škrob
  • 1 čajová lžička sůl
  • pepř
  • 6
    40min
    Doba přípravy 40min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    střední
    Doba přípravy
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31
5

Příprava

    Postup
  1. Očistěte žampiona anakrajte je na plátky.

  2. Nakrájejte panenku na tenké nudličky a vložte ji spolu s žampiony do varného košíčku.

  3. Do nádoby dejte vermouth, nebo madeirské víno, mléko, cibuli, česenk, hořčice, polovinu bujónové kostky, sůl, pepř. Vložte varný košíček do nádoby a vařte 20 - 25 minut/100°C/rychlost 4.

  4. Asi v polovině času vaření promíchejte obsah košíčku pomocí stěrky.

  5. Po uvaření vyndejte maso s žampiony z košíčku a dejte je na talí, uchovejte v teple.

     

  6. Do nádoby přidejte Crème fraîch a kukuřičný škrob, povařte 3 minut/80°C/rychlostí 4.

  7. Vzniklou omáčkou přelijte maso.

     

10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář