3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Neapolská pizza s rajčaty a parmezánem


Vytisknout:
Vytvořit variaci
4

Ingredience & Porce

6 osoba/osob

  • 360 g hladká mouka
  • 30 g čerstvé droždí
  • 5 g cukru krupice
  • 5 g sůl
  • 180 ml vody
  • 1 dl olivový olej
  • 120 g rajčatový protlak
  • 250 g strouhaný Parmezán
  • 200 g šunka
  • 200 g rajče
  • 100 g bílé papriky
  • 2 g oregana
  • 6
    1h 30min
    Doba přípravy 1h 30min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    Doba přípravy
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31
  • 9
5

Příprava

  1. Do varné nádoby TM 31 vložíme rozdrobené droždí, 3 lžíce teplé vody, 3 lžíce hladké mouky a krátce promícháme na kvásek. Přidáme mouku, 1 lžíci oleje a sůl. Vypracujeme těsto a necháme vykynout. Plech potřeme olivovým olejem. Po vykynutí těsto vyjmeme z Thermomixu, vyválíme jej a přeneseme na plech. Těsto potřeme olivovým olejem, rajčatovým protlakem, poklademe plátky šunky, kolečky rajčat, kousky paprik, posypeme oreganem a strouhaným parmezánem.

    Vložíme do trouby vyhřáté na 180 st. Celsia a upečeme dozlatova.

10
11

Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Děkuji za recept. Právě jsme

    Vložil Juanita on 1. října 2014 - 20:24.

    Děkuji za recept. Právě jsme dojedli a byla pochválena.

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Kvásek je škoda nezahřát,

    Vložil Jan Stříbrný on 29. listopadu 2013 - 01:39.

    Kvásek je škoda nezahřát, když nám to TM umožňuje.

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Vyzkoušela jsem jednou pro

    Vložil lussy on 6. listopadu 2013 - 18:13.

    Vyzkoušela jsem jednou pro návštěvu a chválili tmrc_emoticons.)

     

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,