3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Podřipský guláš


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

2 porce/porcí

Guláš

  • 500 gramů vepřová plec
  • 2 kusy větší cibule
  • 2 polévkové lžíce olej
  • 1 polévková lžíce majoránky
  • 2 polévkové lžíce sladké papriky
  • 2 polévkové lžíce hladká mouka
  • 100 gramů tvrdého sýra
  • 100 gramů měkký salám
  • 2 kusy natvrdo vařená vejce
  • sůl
5

Příprava

  1. Cibuli sekejte R 5 / 15 sec.

    Přidejte olej a zasmahněte R2 / 100 °C / 8 min.

    Přidejte maso a sůl a duste R2 / 100 °C / 5 min.

    Přidejte majoránku, mouku a 0,5 l vody a vařte se zapnutým zpětným chodem R2 / 100 °C / 40-50 min.

    Ke guláši podávejte bramboráčky a kraj talíře ozdobte směsí ze sýra, salámu a vajec, která posekáte R4 / 6 sec.
10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Recept pochází z kuchařky

    Vložil Jan Stříbrný on 2. prosince 2013 - 00:47.

    Recept pochází z kuchařky „Recepty od zákazníků a poradců". Ta se již nedá zakoupit, proto ji zde máte nyní online. tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,