3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
  • thumbnail image 3
  • thumbnail image 4
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Hejk se zeleninou v páře


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

2 porce/porcí

Marináda

  • trochu sůl
  • 5 gramů kořerní na ryby
  • 1/2 velkého citrónů
  • 4-5 lístků lístek bazalky
  • 4-5 lístků rozmarýnu

příloha

  • 2 kusy větší mrkve
  • 1 kus větší petržele
  • 200 gramů květák
  • 100 gramů mražené kukuřice
  • 100 gramů mraženého hrášku
  • 400 gramů brambora
5

Příprava

    ryba
  1. Filety z Hejka posolíme, posypeme kořením, které do ryby lehce zatřeme rukou, pokapeme citronovou šťávou, poklademe bylinkami a necháme min.2 hod. odležet v ledničce.
  2. Zeleninu si očistíme, nakrájíme na větší kusy.

    Očistěné brambory nakrájíme podle našeho vkusu.
  3. Do TM nalijeme vodu po košík.

    Do košíku vložíme brambory, do Varoma, které jsme si vymazali olejem, včetně tácku dáme všechnu zeleninu včetně zmrazené kukuřice a fazolek a na tácek rozložíme namarinované filety z Hejka.

    Vaříme na varoma 40 min. R1.
10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tip

Můžeme přelít Holandskou omáčkou, nebo ochucenou majonézou. Ať Vám chutná.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář