3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Kapr ve vinné páře


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

2 porce/porcí

Ryba

  • 2 filety kapr
  • 0,4 litr červené víno
  • 5 lístků šalvěje
  • 2 rozmarýn, čersvý
  • petrželová nať
  • 2 plátky máslo
  • 3 čajové lžičky solamylu
  • bilinková sůl
5

Příprava

    Kapr
  1. Do varoma mísy vložíme filety okořeněné bylinkovou solí. Do nádoby nalijte víno a vložte bylinky. Vařte na st.Varoma 15 min. R1. Po uvaření vyndejte z vína bylinky, přidejte sůl a solamyl. Vařte 5 min. na 100°C R5. Použijte na ozdobení přílohy a oblohy podle fotky. Na filet položte plátek másla.

10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tip

Podávejte s jemně uvařenými přílohamy rýží nebo bramborem . Posypte petrželí.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Mám rád rúzné chutě a také

    Vložil Jan Stříbrný on 1. prosince 2013 - 03:57.

    Mám rád rúzné chutě a také rád zkouším nové věci. Tento recept budu určitě opakovattmrc_emoticons.-)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • vyzkouším kapříka

    Vložil yvonaj on 6. listopadu 2013 - 10:37.

    vyzkouším kapříka

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • no teda , půl liru vínka ....

    Vložil lussy on 3. listopadu 2013 - 11:47.

    no teda , půl liru vínka .... to  radši nějaký krabičák 

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,