Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
2 porce/porcí
Ryba
- 2 filety kapr
- 0,4 litr červené víno
- 5 lístků šalvěje
- 2 rozmarýn, čersvý
- petrželová nať
- 2 plátky máslo
- 3 čajové lžičky solamylu
- bilinková sůl
-
6
25min
Doba přípravy 5minDoba vaření/pečení -
7
snadný
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
5
Příprava
Kapr
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Varoma
koupit nyní -
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Tip
Podávejte s jemně uvařenými přílohamy rýží nebo bramborem . Posypte petrželí.
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentářMám rád rúzné chutě a také
Mám rád rúzné chutě a také rád zkouším nové věci. Tento recept budu určitě opakovat
vyzkouším kapříka
vyzkouším kapříka
no teda , půl liru vínka ....
no teda , půl liru vínka .... to radši nějaký krabičák