Nacházíte se zde:
RECEPT PRO THERMOMIX ®
4
Ingredience & Porce
2 porce/porcí
Rybka
- 4 kusy ryb
- 2 kusy kiwi
- 250 gramů sušená švestka
- 1 litr voda
- 2 čajové lžičky sůl
- 2 polévková lžíce med
rybka a celer.hranolky.
- 200 gramů celerových hranolků
- 1 polévková lžíce olivový olej
-
6
46min
Doba přípravy 10minDoba vaření/pečení -
7
střední
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
5
Příprava
- Sušené švestky dáme do nádoby a mixujeme 10sec.,R10.
Přidáme vodu,zavřeme nádobu.
Navrch dáme Varoma-do Varomy dáme jakoukoliv rybu,osolíme,obložíme plátky kiwi nebo citronu a vaříme 20min.,Varoma,R2-3.
Až se rybka dovaří,sundáme Varoma a dochutíme omáčku solí a medem,popřípadě naředíme vodou.
Rybku s omáčkou nandáme na talíř a do nádoby nalijeme olej,dáme celerové hranolky a smažíme 15minut/"Zpětný chod" ,R2-3.
Potom hranolky přidáme k rybce a to je panečku mňamka!!!!!
Rybka na švestkové omáčce s celerovými hranolkami.
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Varoma
koupit nyní -
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Tip
Na talíři se může rybka posypat nastrouhaným sýrem.
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentářMňamka. doporučuji všem!
Mňamka. doporučuji všem!
zajímavá kombinace rybky a