Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
6 porce/porcí
Sladká omáčka na pečení mrkve
- 130 gramů pomerančového džusu
- 60 gramů červeného vína
- 50 gramů medu
- 2 skořice, celé
- 4 kusy badyánu
5
Příprava
- Do
"Zamknout mixovací nádobu" nalijte džus a víno, přidejte med, skořici a badyán a přiveďte k varu.
Poté vařte 10 minut/"Vypnout zpětný chod" /100°C aby se objem zmenšil asi na třetinu.
Omáčkou pokapejte mrkev poté, co jste ji 15 minut pekli v troubě s olejem, česnekem, pepřem a solí.
Pečte 7 minut.
Lze smíchat i s povařeným hráškem.
Zelenina je křupavá a má svěží barvu.
Součást slavnostního jídla nebo lehký salát.
Sladká omáčka na pečení mrkve
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Tip
Lehká omáčka nejen na zeleninu, ale i k masu.
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentářPecka! To musím vyzkoušet. Nemáte zkušenosti s...
Pecka! To musím vyzkoušet. Nemáte zkušenosti s pečenou mrkví z Varoma systému?