3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Sladká omáčka na pečení mrkve


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

6 porce/porcí

Sladká omáčka na pečení mrkve

  • 130 gram pomerančového džusu
  • 60 gram červené víno
  • 50 gram medu
  • 2 skořice, celá
  • 4 kusy badyány
5

Příprava

    Sladká omáčka na pečení mrkve
  1. Do Closed lid nalijte džus a víno, přidejte med, skořici a badyán a přiveďte k varu, No counter-clockwise operation, vařte na 100 C asi 10 minut, aby se objem zmenšil asi na třetinu.
    Omáčkou pokapejte mrkev poté, co jste ji 15 minut pekli v troubě s olejem, česnekem, pepřem a solí. Pečte 7 minut. Lze smíchat i s povařeným hráškem. Zelenina je křupavá a má svěží barvu. Součást slavnostního jídla nebo lehký salát. Volně podle kuchařky Ottolenghi.
10
11

Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Pecka! To musím vyzkoušet. Nemáte zkušenosti s...

    Vložil Evapple on 5. března 2018 - 09:04.

    Pecka! To musím vyzkoušet. Nemáte zkušenosti s pečenou mrkví z Varoma systému? Glasses

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,