3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Škvarkové pagáče


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

20 porce/porcí

Těsto

  • 1/2 odměrky mléka
  • 300 gramů polohrubá mouka
  • 150 gramů škvarky
  • 20 gramů čerstvé droždí
  • 1 žloutek
  • 1 bílek na potření
  • 1 odměrka bílého vína
  • 1 čajová lžička cukr
  • sůl,kmín
5

Příprava

    Těsto
  1. 1. Do mixovcí nádoby vložíme mléko,cukr,droždí a uděláme kvásek 1,5 minuty/Zamknout mixovací nádobu/R3.

    2. Přidáme ostatní ingredience a hněteme 3,5 minuty/Zamknout mixovací nádobu/Těsto

    3. Těsto přendáme na pomoučený vál a rovalíme a 4 přehneme a znovu rozválíme na tenký plát s kterého vykrajujeme kolečka a klademe je na plech vyložený pečícím papírem. Kolečke necháme ještě 15 minut na plech kynout potom na nich uděláme tupo hranou nože mřížky potřeme je vaječným bílkem, posypeme solí a kmínem a dáme je péct na 20 minut při 180C pečeme do zlatohněda.

10

Příslušenství, které potřebujete

  • Stěrka
    Stěrka
    koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    koupit nyní
11

Tip

Lze posypat i lněným semínkem.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • je to skvělé pečivo a moc

    Vložil lussy on 1. prosince 2013 - 14:10.

    je to skvělé pečivo a moc chutné a hlavně dlouho vydrží vláčné tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • super nápad po zabijačce 

    Vložil Jan Stříbrný on 29. listopadu 2013 - 18:13.

    Cooking 10 super nápad po zabijačce  tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Už připravuji škvarky...

    Vložil yvonaj on 4. listopadu 2013 - 17:08.

    Už připravuji škvarky...

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,