3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Bramborová bouillabaisse


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

5 porce/porcí

polévka

  • 150 g slanina, různého typu
  • 650 g malý brambor
  • 50 g oliva, černá, vypeckovaná
  • 4 bobkový list, sušený
  • 1 česnek
  • 1 litr masový vývar
5

Příprava

    polévka
  1. Česnek sekejte R5/5sec. Přidejte slaninu, bobkový list a olivy a smažte na st.Varoma/15min./R1Zpětný chod.

     

    Přidejte brambory a  vývar. Vařte 15min./100°C/R1 Zpětný chod

10

Příslušenství, které potřebujete

  • Stěrka
    Stěrka
    koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    koupit nyní
11

Tip

Slaninu lze použít i anglickou.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Přesně tak, také bych chtěla

    Vložil lussy on 1. prosince 2013 - 14:25.

    Přesně tak, také bych chtěla do Francie, naštěstí díky TM člověk může aspoň jíst jejich pokrmy tmrc_emoticons.D

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • :bigsmile:    ještě by to

    Vložil zuzka@dvk.cz on 1. prosince 2013 - 12:38.

    Big Smile    ještě by to chtělo být v té Francii    tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • zajímavá variace na bujabézu

    Vložil yvonaj on 1. prosince 2013 - 11:07.

    zajímavá variace na bujabézu tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • nezvyklá kombinace

    Vložil mencikovamarta on 30. listopadu 2013 - 22:13.

    nezvyklá kombinace

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Polévka výborná. Dobrý

    Vložil lussy on 30. listopadu 2013 - 12:53.

    Polévka výborná. Dobrý nápad.  tmrc_emoticons.;)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Jde o francouzký recept na

    Vložil Jan Stříbrný on 30. listopadu 2013 - 12:06.

    Jde o francouzký recept na téma slavné polévky.

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,