Ingredience & Porce
2 porce/porcí
- 3 velké stroužky česneku
- několik snítek kopr, čerstvý, ( pět větviček)
- několik snítekhladkolisté petržele
- 1 salátová okurka
- 500 g kefír
- 1/2 čaj, ové lžičky soli
- 1 lžička olivového oleje
-
6
1min
Doba přípravy 1minDoba vaření/pečení -
7Doba přípravy
-
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
Příprava
Do
"Zamknout mixovací nádobu" vložíme česnek a bylinky, sekáme 5 sekund, R 5
Stěrkou setřeme ze stěn a přidáme oloupanou okurku,
kterou jsme nakrájeli na cca 3 cm špalíky a sekáme 3 sekundy, R 4
Přidáme kefír, sůl, olivový olej a mícháme 5 sekund,
"Zpětný chod" , R 2
Tarator se podává dobře vychlazený, jako přílohu můžeme zvolit pečivo zadělané v našem
super
"Zamknout mixovací nádobu" . Tato polévka je velmi osvěžující a moje bulharská švagrová nám ji dělá na dovolené každý den a to nemá chudák thermomix.
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentářPoměrně častý chod na
Poměrně častý chod na dovolené. Zajímavé že se neomrzí.
vypadá to zajímavě určitě to
vypadá to zajímavě
určitě to stojí za vyzkoušení.