3 Žádné související obrázky s tímto receptem
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Brokolicová pomazánka


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

300 g

pomazánka

  • 150 gramů brokolice
  • 50 gramů sterilovaných žampiónů
  • 100 gramů majonéza
  • 50 stonek sterilovaných okurek
  • 20 gramů cibule
  • 0,5 čajové lžičky sole
5

Příprava

    Brokolicová pomazánka
  1. Uvaříme do měkka brokolici a necháme vychladit. Do sekací mísy vložíme cibuli, česnek, sterilované okurky a přesekáme 2.vteřiny / R 8, přidáme sterilované žampióny, vychladlou brokolici - přesekáme 2.vteřiny / R 8, přidáme metličku,  majonézu, sůl, pepř a šleháme 10.vteřin /Zpětný chod / R 2.

10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tip

Na zjemnění můžete přidat zakysanou smetanu - stačí 1.polévková lžíce


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Díky takové pomazánce se

    Vložil Jan Stříbrný on 1. prosince 2013 - 11:42.

    Díky takové pomazánce se dostaneme k úpně novým chutímtmrc_emoticons.-) Díky vyzkoušímetmrc_emoticons.-)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Vypadá lákavě. 

    Vložil lussy on 27. listopadu 2013 - 16:29.

    Vypadá lákavě.  Party

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • vyzkouším, o pomazánky je u

    Vložil yvonaj on 6. listopadu 2013 - 11:37.

    vyzkouším, o pomazánky je u nás zájem

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • univerzální recept , lze jej

    Vložil lussy on 3. listopadu 2013 - 13:26.

    univerzální recept , lze jej obměnovat použitím různých druhů zeleniny

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Velice chutná s pečeným bílým

    Vložil kristina.livoreka on 28. října 2013 - 23:33.

    Velice chutná s pečeným bílým masem

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,