Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
6 porce/porcí
Suroviny
- 3 kusy chilli papriček, čerstvých, serrano, vypeckované nebo čerstvé
- 100 gramů cibule
- 40 gramů koriandru, čerstvého, (jen lístky)
- 460 gramů zakysané smetany, 20%
- 120 gramů majonézy
- 1 kostka kuřecího bujónu
- 20 gramů želatiny v prášku
- sušenky, slané, pro podávání
5
Příprava
Do mixovací nádoby vložte chilli papričku, cibuli, koriandr, kysanou smetanu, majonézu a kostku bujónu a mixujte 10 sek./rychlost 10.
Přidejte želatinu a nastavte 4 min./50 °C/rychlost 4, aby se želatina rozpustila.
Přendejte do vymazané mísy o objemu 1 l a dejte nejméně na 2 hodiny (nebo dokud neztuhne) vychladit do lednice. Podávejte namazané na sušenkách.
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Tip
Máte-li rádi pikantní jídla, neodstraňujte z chilli papriček semena a dužinu.
Chcete-li nahradit želatinu v prášku pláty želatiny, použijte stejnou hmotnost plátů želatiny a namočte je na 5 minut do studené vody. Nechte okapat, vodu vylijte a želatinu přidejte do směsi v kroku 2.
Komentáře
Přidat komentář