3 Žádné související obrázky s tímto receptem
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Jak ušlehat šlehačku


Vytisknout:
Vytvořit variaci
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

Jak ušlehat šlehačku

  • 250 gramů smetany, 33 %
  • 6
    1min
    Doba přípravy 1min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    snadný
    Doba přípravy
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31
  • 9
5

Příprava

  1. 1.Do mixovací nádoby nasaďte metličku.2.Do mixovací nádoby nalejte smetanu a ušlehejte šlehačku cca 1 min./rychlost 3. 3.Čas požadovaný k ušlehání smetany záleží na jejím množství a teplotě. Smetana před použitím musí být vychlazená.
10
11

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Dobrý nápad.

    Vložil Megin on 1. prosince 2013 - 17:01.

    Dobrý nápad. tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • moc dobrá

    Vložil lussy on 29. listopadu 2013 - 14:14.

    moc dobrá tmrc_emoticons.D

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • skvělé rady jak na šlehačku

    Vložil yvonaj on 27. listopadu 2013 - 11:12.

    skvělé rady jak na šlehačku

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Mňam:-)

    Vložil zuzka@dvk.cz on 5. listopadu 2013 - 23:29.

    Mňamtmrc_emoticons.-)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Když to přeženeš, máš máslo a

    Vložil Jan Stříbrný on 2. listopadu 2013 - 00:35.

    Když to přeženeš, máš máslo a taky dobrý ne?

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • jde taky perfektně

    Vložil Jaroslava Fortelkova on 18. října 2013 - 20:14.

    Cooking 1jde taky perfektně Cooking 1

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • :Ddobrá

    Vložil Jaroslava Fortelkova on 11. října 2013 - 02:20.

    tmrc_emoticons.Ddobrá

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Ahojky, samozřejmně že pokud

    Vložil Mixinka Thermomixová on 8. prosince 2011 - 17:57.

    Ahojky, samozřejmně že pokud přidáš ztužovač šlehačky tak jenom podpoříš tu šlehačku jako takovou. Nicméně bez ztuhovače šlehačka vydrží tmrc_emoticons.) Doufám, že takto odpověď stačí tmrc_emoticons.) Hezký zbytek dne

     

    Mixinkatmrc_emoticons.;)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Mám dotaz.To do šlehačky

    Vložil Anna andrtová on 8. prosince 2011 - 01:21.

    Mám dotaz.To do šlehačky nedáš ztužovač? Zůstane ti šlehačka tuhá,nezřídne ti? na obrázku vypadá pěkně,díky za odpověď,Aničkatmrc_emoticons.;)

    Anna Andrtová

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Souhlasím! čím déle tím lépe,

    Vložil Mixinka Thermomixová on 8. listopadu 2011 - 16:21.

    Souhlasím! čím déle tím lépe, pak také záleží jaký druh šlehačky zrovna šleháme, protože každý druh šlehačky od jiných výrobců potřebuje zvláštní péči tmrc_emoticons.;)  Dělají nám to složitější Big Smile

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Ja davam mixovaci nadobu asi

    Vložil Radka on 7. listopadu 2011 - 23:34.

    Ja davam mixovaci nadobu asi na pul hodiny do lednicky. Slehacka se usleha lip a rychleji tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,