Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
4 porce/porcí
- 250 gramů žloutky, 33 %
-
6
1min
Doba přípravy 1minDoba vaření/pečení -
7
snadný
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
-
9
5
Příprava
- 1.Do mixovací nádoby nasaďte metličku.2.Do mixovací nádoby nalejte smetanu a ušlehejte šlehačku cca 1 min./rychlost 3. 3.Čas požadovaný k ušlehání smetany záleží na jejím množství a teplotě. Smetana před použitím musí být vychlazená.
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Komentáře
Přidat komentářDobrý nápad.
Dobrý nápad.
moc dobrá
moc dobrá
skvělé rady jak na šlehačku
skvělé rady jak na šlehačku
Mňam:-)
Mňam
Když to přeženeš, máš máslo a
Když to přeženeš, máš máslo a taky dobrý ne?
jde taky perfektně
:Ddobrá
Ahojky, samozřejmně že pokud
Ahojky, samozřejmně že pokud přidáš ztužovač šlehačky tak jenom podpoříš tu šlehačku jako takovou. Nicméně bez ztuhovače šlehačka vydrží
Doufám, že takto odpověď stačí
Hezký zbytek dne
Mixinka
Mám dotaz.To do šlehačky
Mám dotaz.To do šlehačky nedáš ztužovač? Zůstane ti šlehačka tuhá,nezřídne ti? na obrázku vypadá pěkně,díky za odpověď,Anička
Anna Andrtová
Souhlasím! čím déle tím lépe,
Souhlasím! čím déle tím lépe, pak také záleží jaký druh šlehačky zrovna šleháme, protože každý druh šlehačky od jiných výrobců potřebuje zvláštní péči
Dělají nám to složitější
Ja davam mixovaci nadobu asi
Ja davam mixovaci nadobu asi na pul hodiny do lednicky. Slehacka se usleha lip a rychleji