thumbnail image 1
thumbnail image 1
Doba přípravy
15min
Celkový čas
15min
porce/procí
-- --
Úroveň
snadný
Oficiálně testováno
  • TM 31
published: 22.11.2011
změněno: 12.08.2016

Ingredience & Porce

  • 500 g mořských ryb, zamíchaných, čerstvých, lépe mořské druhy: treska, mořský ďas, okoun, humr, krevety
  • 240 g mořská sůl, hrubá

Příslušenství, které potřebujete

  • Stěrka
    Stěrka koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6 koupit nyní

Sdílet svoji aktivitu

Dnes vařím toto

Příprava

    1. Dobře očistěte ryby (bez kůže a kostí) a plody moře (oloupané) osušte. Ryby a plody moře vložte do mixovací nádoby a sekejte 1 min/rychlostí 6.
    2. Přidejte sůl a vařte 20 min/100 °C/rychlostí 1, na víko mixovací nádoby dejte místo odměrky varný košík. Nejméně jednou za 5 min zastavte vaření a posbírejte vzniklou pěnu.
    3. Sejměte varný košík, vložte odměrku a míchejte 1 min /rychlostí 9. Přendejte do vzduchotěsné zavařovací sklenice a nechejte vychladnout.
    4. Dávkování
    5. Pro přípravu rybího vývaru použijte 1 polévkovou lžíci na 500 g vody.
    6. Uchování
    7. Jakmile pasta vychladne, vydrží v ledničce čerstvá po dobuněkolika měsíců.

Model Thermomixu ®

  • Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31
Kategorie receptů:

Vytisknout

Rybí dochucovací pasta

Vytisknout:

Komentáře