3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Rybí dochucovací pasta


Vytisknout:
Vytvořit variaci
4

Ingredience & Porce

  • 500 g mořských ryb, zamíchaných, čerstvých, lépe mořské druhy: treska, mořský ďas, okoun, humr, krevety
  • 240 g mořská sůl, hrubá
  • 6
    15min
    Doba přípravy 15min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    snadný
    Doba přípravy
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31
  • 9
5

Příprava

    1. Dobře očistěte ryby (bez kůže a kostí) a plody moře (oloupané) osušte. Ryby a plody moře vložte do mixovací nádoby a sekejte 1 min/rychlostí 6.
    2. Přidejte sůl a vařte 20 min/100 °C/rychlostí 1, na víko mixovací nádoby dejte místo odměrky varný košík. Nejméně jednou za 5 min zastavte vaření a posbírejte vzniklou pěnu.
    3. Sejměte varný košík, vložte odměrku a míchejte 1 min /rychlostí 9. Přendejte do vzduchotěsné zavařovací sklenice a nechejte vychladnout.
    4. Dávkování
    5. Pro přípravu rybího vývaru použijte 1 polévkovou lžíci na 500 g vody.
    6. Uchování
    7. Jakmile pasta vychladne, vydrží v ledničce čerstvá po dobuněkolika měsíců.
10
11

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář