3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Strouhání křenu


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

30 g

křen

  • 30 g křenu, čerstvého
5

Příprava

    křen
  1. Křen sekejte R8 až do doby než uslyšíte, že je najemno a nalepen na stěnách nádoby. Do 20sec. je hotovo.

10

Příslušenství, které potřebujete

  • Stěrka
    Stěrka
    koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    koupit nyní
11

Tip

Takto můžete zpracovávat i křen mražený. Na podzim si ho připravím do mražáku ve špalících a vždy je po ruce jako čerstvý.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Je to paráda nebrečet u

    Vložil Jan Stříbrný on 30. listopadu 2013 - 23:04.

    Je to paráda nebrečet u strouhání křenutmrc_emoticons.-)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Super a za pár sekund.

    Vložil lussy on 30. listopadu 2013 - 00:30.

    Super a za pár sekund.

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Skvělé

    Vložil Ivíšek on 28. listopadu 2013 - 23:23.

    Skvělé tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Už to dělám léta,je to fajn

    Vložil lussy on 22. listopadu 2013 - 03:04.

    Už to dělám léta,je to fajn tmrc_emoticons.D

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • a je hotový bez slz, skvělé

    Vložil yvonaj on 14. listopadu 2013 - 10:23.

    a je hotový bez slz, skvělé

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Aspoň už tolik nebrečíme,když

    Vložil zuzka@dvk.cz on 14. listopadu 2013 - 07:07.

    Aspoň už tolik nebrečíme,když místo 30min.strouháš křen pár sekundtmrc_emoticons.-)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,