3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Vaření rýže


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

200 g

Rýže

  • 200 rýže
  • 6
    25min
    Doba přípravy
    Doba vaření/pečení
  • 7
    snadný
    Doba přípravy
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Recept je vytvořen pro
      TM 31
5

Příprava

    Rýže
  1. Rýži propláchněte studenou vodou v košíku. Do nádoby natočte vodu aby nad dnem košíku byl asi 1 cm vody. Vařte na stupeň Varoma 25 min., R1. 

10

Příslušenství, které potřebujete

  • Varný košík
    Varný košík
    koupit nyní
  • Stěrka
    Stěrka
    koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    koupit nyní
11

Tip

 Rýži můžete dochutit vložením cibule, hřebíčku, skořice a dalšího koření.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • super už jinak néé

    Vložil dakl on 1. června 2015 - 00:59.

    super už jinak néé

    klailová

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Je opravdu super

    Vložil Moňulka on 14. září 2014 - 23:48.

    Je opravdu super

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Přesně tak, spodek rýže je

    Vložil Jan Stříbrný on 9. května 2014 - 14:01.

    Přesně tak, spodek rýže je ten 1 cm ponořený ve vodě. Ta rýže si to nasákne.

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • mnozstvi vody? 1 cm nad dnem

    Vložil forma on 7. května 2014 - 15:52.

    mnozstvi vody?

    1 cm nad dnem kosiku znamena ze spodek ryze je ponoreny?

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Musím kostatovat, že lépe než

    Vložil lussy on 1. prosince 2013 - 16:19.

    Musím kostatovat, že lépe než v TM rýži udělat nelze Love

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • U základních receptů je těžké

    Vložil Jan Stříbrný on 28. listopadu 2013 - 16:32.

    U základních receptů je těžké se odlišit, ale proč nemít kuchařku on-line?

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • opět stejný recept jako v

    Vložil lussy on 27. listopadu 2013 - 19:38.

    opět stejný recept jako v kuchařce, takže nic nového tmrc_emoticons.(

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • v kuchařce je recept na 300

    Vložil yvonaj on 6. listopadu 2013 - 12:21.

    v kuchařce je recept na 300 g, ale jinak stejný

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,