3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Brazilské sýrové pečivo


Vytisknout:
Vytvořit variaci
4

Ingredience & Porce

25 porce/porcí

  • 150 g sýr gruyére, nakrájeného na kousky
  • 200 g mléko
  • 100 g rostlinného oleje, slunečnicového nebo řepkového
  • 1 čaj, ová lžička soli
  • 250 g tapiokový škrob
  • 2 vejce
  • 6
    5min
    Doba přípravy 5min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    střední
    Doba přípravy
  • 8
5

Příprava

    1. Předehřejte troubu na 180°C.
    2. Do mixovací nádoby vložte sýr Gruyére a strouhejte 10 sek./rychlost 9. Přendejte do mísy a odložte stranou.
    3. Do mixovací nádoby dejte mléko, rostlinný olej a sůl a ohřívejte 5 min./90 °C/rychlost 1.
    4. Přidejte tapiokový škrob a mixujte 20 sek./rychlost 6. Sundejte mixovací nádobu, odložte ji stranou a nechte směs 10 minut vychladnout. Pomocí stěrky vyškrabte tapiokovou směs ze dna mixovací nádoby.
    5. Umístěte mixovací nádobu na své místo. Přidejte vejce a sýr Gruyére a hněťte 2 min./ Closed lid / Dough mode .
    6. Nechte směs 20 minut odpočinout. Ze směsi vytvarujte pomocí naběračky na zmrzlinu kuličky velikosti vlašského ořechu, položte je na pekáč pokrytý pečicím papírem a pečte v troubě předehřáté na 180 °C po dobu 20-25 minut (viz obrázky).
  1. Popište zde přípravné kroky receptu

  2. Popište zde přípravné kroky receptu

10
11

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář