Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
1 kus/kusů
Těsto
- 10 g čerstvé droždí
- 250 g voda
- 1 polévková lžíce hladká mouka
- 250 g hladká mouka
- 50 g žitná mouka
- 1 čajová lžička sůl
- 1 polévková lžíce majonéza
5
Příprava
Do nádoby dejte droždí, vodu, 1PL hl.mouky na 37°C, 1,5minuty a míchejte R2. Přidejte ostatní suroviny a míchejte R
"Těsto" , 3minuty.
Vložte vypracované těsto do vymazané formy vysypané mákem, slunečnicovými, nebo lněnými semínky. Potřete vodou se solí a nechte uležet 15min. Pečte 20min. při teplotě 220°C
Příprava těsta
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Tip
V poslední minutě vmíchejte semínka dle vlastní chuti
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentářTak Honzo tento chlebetak je
Tak Honzo tento chlebetak je fakt bozi
Jsem rád, že Vám jsou recepty
Jsem rád, že Vám jsou recepty inspirací. Díky za foto je vidět že i Vám se daří. S pozdravem Jan Stříbrný
Opravdu skvělý
Opravdu skvělý JIŘÍ...................... Již jsem také vyzkoušela s obměnou, dala jsem 150g hl mouky a 150g celozrnné žitné bio chlebové mouky, semínka slunečnic, máku a kmínu, jinak majonézu jsem dodala sojovou BIO.........CHléb je opravdu vláčnoučký...................................
DĚKUJI..... Přidávám fotečky ...
♥ alenapundy@gmail.com
Chlebety jsou u nás opravdu
Chlebety jsou u nás opravdu hodně oblíbené
Mňam:-)
Mňam
Originální název a recept je
Originální název a recept je výborný. Všem doporučuji

:)zajímavé
Tento název vymyslely naše
Tento název vymyslely naše děti, když se nemohly dohodnout, jestli je to chleba, nebo bageta