3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Bábovka s jablky,lněným semínkem a skořicí


Vytisknout:
Vytvořit variaci
4

Ingredience & Porce

1 kus/kusů

  • 50 gramů lněných semínek
  • 2 kusy jablko
  • 1 balíček skořicový cukr
  • 150 gramů cukr
  • 300 gramů hladká mouka
  • 2 kusy Vajíček
  • 1 sklenic smetany ke šlehání
  • 1 čajová lžička skořice, mletá
  • 20 gramů máslo
  • 1/2 balíčku kypřicí prášek do pečiva
  • 6
    10min
    Doba přípravy 10min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    snadný
    Doba přípravy
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31
  • 9
5

Příprava

    Příprava bábovky
  1. Vložte lněné semínko do nádoby a sekejte 6s/R7


    Poté přidejte rozčtvrcená jablíčka a sekejte 5s/R7


    Nasaďte metličku, přidejte všechny ostatní přísady a míchejte 5 minut R3


    Vlejte do vymazané formy na bábovku a pečte 45 minut při 200 stupních.

10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • დ╮❤╭დ SUPEEER, DĚKUJI PETŘE

    Vložil ALENAPUNDY on 10. června 2014 - 23:30.

    დ╮❤╭დ SUPEEER, DĚKUJI PETŘE za inspiraci, velmi ráda vyzkouším taktéž jelikož lněná semínka hodně spojuji v rámci této kombinace, jen mouku používám celozrnnou nebo špaldovou, přesto jest dobrý nápad a motivace na víkendovou neděli tohoto týdne.............. DĚKUJI  tmrc_emoticons.)

    ♥ alenapundy@gmail.com

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  •   Tento recept je vynikající!

    Vložil Petr Lamač on 9. června 2014 - 13:03.

     

    Tento recept je vynikající!

     Ahoj všichni, vítejte na mém profilu.

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Velmi zajímavý recept!

    Vložil Vorwerk vývoj receptů on 26. května 2014 - 00:21.

    Velmi zajímavý recept! Děkujeme za něj a zcela jistě jej vyzkoušíme. Pěkný den, Thermomix tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,