Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
4 porce/porcí
- 3 plátek želatiny
- 50 g cukr
- 1 lusk vanilkový lusk
- 200 g mléko
- 2 kusy žloutky
- 200 g žloutky
-
6
4min
Doba přípravy 4minDoba vaření/pečení -
7
střední
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
5
Příprava
- Namočte si želatinu podle návodu na obalu.
- Do mixovací nádoby nasypejte cukr sekejte 15 sec./rychlost 10.
- Vyškrábejte semínka z vanilkového lusku a spolu s mlékem a žloutkem nalejte do mixovací nádoby a ohřívejte 3 min./70°C/rychlost 4.
- Přidejte želatinu a rozpusťte 1 min./70°C/rychlost_4.
- Hmotu přelejte do misky a zchlaďte.
- Umyjte mixovací nádobu a silně zchlaďte.
- Do mixovací nádoby nasaďte metličku, vložte smetanu a šlehejte 1 min./rychlost 3.
- Vytáhněte metličku.
- Až krém začne tuhnout, přidejte ho do mixovací nádoby a jemným mícháním ho spojte se šlehačkou cca5 sec./rychlost 2.
- Salátovou misku opláchněte studenou vodou, naplňte krémem a odložte na noc do lednice, kde dobře ztuhne. Podávejte v menší misce nebo na talířku.
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Komentáře
Přidat komentářneznám ale rychle vyzkouším
neznám ale rychle vyzkouším
Můžu jen doporučit.
Můžu jen doporučit.
Výborně chutná a také hezky
Výborně chutná a také hezky vypadá