Ingredience & Porce
12 porce/porcí
Těsto
- 1,5 balíčku koka sušenek
- 3 polévkové lžíce hnědý cukr
- 6 polévkových lžic máslo
Krém
- 250 gramů tvarhu
- 1 hrnek hnědého cukru
- 2 polévkové lžíce hladká mouka
- 3 celá vejce
- 250 ml smetany na šlehání 33%
- 1 vanilka
Poleva
- 250 ml smetany na šlehání 33%
- 60 gramů máslo
- 250 gramů kvalitní tmavé čokolády
- 1/4 hrnku tmavého cukru
-
6
1h 0min
Doba přípravy 15minDoba vaření/pečení -
7
střední
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
-
9
Příprava
1. Do mixovací nádoby vysypeme koka sušenky,cukr, máslo a rozmixujeme 6sekund/
"Zamknout mixovací nádobu" /R5. Tuhle vzniklou hmotu naplácáme lžící do kulaté dortové formy na tohle těsto nalejeme krém.
2. Do mixovací nádoby nasadíme šlehací metličku a vložíme tvaroh,hnědý cukr, smetanu,mouku,vejce,vanilku a šleháme 1minutu/
"Zamknout mixovací nádobu" /R4. Vzniklý krém nalejeme na těsto a dáme péct. Pečeme 45 minut při 170C. Po upečení a vychladnutí polejeme čokoládovou polevou.
1. Ve vodní lázni rozehřejeme čokoládu přidáme smetanu a cukr. Rozmícháme a nalejeme na vychladlý cheesecake.
Těsto + krém
Poleva
Příslušenství, které potřebujete
-
Metlička
koupit nyní -
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
Tip
Místo okoládové polevy můžeme polít zakysanou smetanou.
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentářvýborný a strašně jednoduchý
výborný a strašně jednoduchý
Jojo lyšákyni se povedl.
Jojo lyšákyni se povedl.
Nádhera
Nádhera
Výborný.
Výborný.