 
                                            
                                    Doba přípravy
                                15min
                                                                    
                                                            Celkový čas
                                30min
                                                                    
                                                                                                    
                                                            porce/procí
                                
                                     20 
                                     kus/kusů 
                                
                            Úroveň
                                snadný
                            Ingredience & Porce
Korpus
- 6 celých vajec
- 250 g cukru moučka
- 200 g strouhaný kokos, neslazený
- 3 polévkové lžíce hladká mouka
- 3 polévkové lžíce strouhanka
- 1/2 balíčku kypřicí prášek do pečiva
Krém
- 1 plechovka salka
- 1 máslo
Dále
- 1 čokoládovou polevu tmavou
Příslušenství, které potřebujete
- 
                        
                         Metlička Metlička
- 
                        
                         Stěrka Stěrka
- 
                        
                         Kompletní mixovací nádoba pro TM6 Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
- 1. Nejprve si dáme do hrnce s vodou uvařit plechuvku salka, tak aby nám salko zkaramelizovalo. Celou dobu musí být plechovka celá pod vodou. Salko vaříme 2 hodiny potom necháme pořádně vychladit.
 2. Do mixovací nádoby nasadíme šlehací metličku a přidáme vejce, cukr a šleháme do husté pěny 10 minut/rychlostí 4.
 3. V míse si smícháme kokos,mouku,strouhanku, kypříci prášek tuto sypkou směs ručně za pomocí stěrky zamícháme do vyšlehané pěny z vajec a cukru.
 4. Těsto nalejeme na plech vyložený pečícím papírem.
 5. Dáme péct na 15 minut při 180C.
 Krém
 6. Do mixovací nádoby nasadíme šlehací metličku přidáme zkaramelizované salko,máslo šleháme 5 minut/rychlostí 4.
 7. Krém na neseme na upečený a vychladlý korpus, pocákáme čokoládovou polevou a dáme stuhnout do lednice.
 8. Foto k receptu Ivanka N.
Korpus + krém
Tip
Kokosové řezy jsou výborné na druhý den.
Model Thermomixu ®
- 
                     Recept je vytvořen pro Recept je vytvořen proTM 31
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Ostatní uživatelé také líbilo
Zobrazit podobné: 
                        
                         
                                     
                     
                                     
                         
                                     
                         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        
Komentáře
Vyniakjící !!
Děláme často podle podobného receptu
Vypadá báječně,určitě bude i tak chutnat
Luxusní pochoutka s karamelem.