Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
0 porce/porcí
suroviny
- 150 g cukr, moučka
- asi 0,50ml vařící vody, na zalití kávy
- 4-5 čajových lžiček rozpustné kávy, zn. Jacobs Velvet
- z toho dát pak 6 polévkových lžic uvařené kávy, tj. 0,45 - 0.50ml
- 1 ždibec máslo, asi 5g
-
6
5min
Doba přípravy 3minDoba vaření/pečení -
7
snadný
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 5
Pokud máte Thermomix® TM5 používáte odměrku pro Thermomix® TM6:
Pro vaření (a dušení) při teplotách 95 °C/ 200 °F nebo vyšších, by měl být vždy místo odměrky TM6 použit varný košík. Odměrka TM6 je pevně posazena ve víku mixovací nádoby. Varný košík je volně položený na víku mixovací nádoby, je propustný pro páru a zabraňuje rozstřikování jídla z mixovací nádoby.
-
5
Příprava
- Uvařit kávu ze 4-5 plných lžíček rozpustné kávy Jacobs Velvet zalít 0,50 dcl vody.
Cukr, 6 lžíc uvařené kávy a kousek másla dáme do"Zamknout mixovací nádobu" a bez metličky 2,5M/50°C/R3.
Chvíli nechat zchladnout cca 0,5 hod. a teprve pak v tom máčet slepené dílky a nahoru ořech nebo mandli.
Polevu jsem si přelívala do odměrky z robotu a do toho se pěkně namáčely jednotlivé upečené kousky.
Poleva
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Tip
Hodí se na koláče i dorty.
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentář