Ingredience & Porce
8 porce/porcí
1. vrstva
- 100 g slunečnicové semínko
- 30 g rozinka
- 60 g datle vypeckované
- 1 čajová lžička sirupu
- 20 g kokosový tuk, (nebo dát máslo)
2. vrstva
- 1 banán
- 100 g tofu sýr přírodní
- 5 g sirupu
- 10 g kokosový tuk, (nebo dát máslo)
3. vrstva
- 70 g kokos strouhaný
- 10 g kokosový tuk, nebo dát máslo
- 100 g tofu sýr přírodní
- 5 g sirup
- 100 g zmražených ostružin
-
6
40min
Doba přípravy 40minDoba vaření/pečení -
7
snadný
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 5
Pokud máte Thermomix® TM5 používáte odměrku pro Thermomix® TM6:
Pro vaření (a dušení) při teplotách 95 °C/ 200 °F nebo vyšších, by měl být vždy místo odměrky TM6 použit varný košík. Odměrka TM6 je pevně posazena ve víku mixovací nádoby. Varný košík je volně položený na víku mixovací nádoby, je propustný pro páru a zabraňuje rozstřikování jídla z mixovací nádoby.
-
-
9
Příprava
1. vrstva
- vše dát do
"Zamknout mixovací nádobu" a 20 sek./ R7
- přendat do dort.formy o prům. 18cm a umačkat rozsekanou hmotu po celém dnu
2. vrstva
- vložit do
"Zamknout mixovací nádobu" a rozmixovat 3 sek./ R5
- přidat metlu 1 min./ R4
- vše přendáme u uhladíme na 1.vrstvu
- dáme do mrazáku na cca 20min.
3. vrstva
- vložit vše do
"Zamknout mixovací nádobu" a rozmixovat 12 sek./ R5
- pše přendáme a uhladíme na 2. vrstvu
CELÝ DORTÍK DÁME ASPOŇ NA 2H DO LEDNICE ODLEŽET. (LEPŠÍ JE TO PŘES NOC, VÍC SE PROPOJÍ SUROVINY)
Příslušenství, které potřebujete
-
Metlička
koupit nyní -
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentářmňamka Dortík všem moc
mňamka
Dortík všem moc chutnal, i když jsem místo ostružin použila maliny, byl vynikající
Dobrý den, dortík vypadá
Dobrý den, dortík vypadá opravdu nádherně!! Poslala byste nám prosím fotku, abychom Váš recept zveřejnit i na FB a nalákat tak víc lidí, aby ochutnali RAW dezert? Když budete chtít, tak fotku můžete poslat na mail: jana.kralovic@vorwerk.cz.Hezký den!