3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Rychlá čokoládová buchta


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

20 kus/kusů

  • 1 čokoláda, Margot
  • 2 hrnky polohrubé mouky (320 g)
  • 1 hrnek moučkového cukru (180 g)
  • 2 celá vejce
  • 1 prášek do pečiva
  • 1 vanilkový cukr
  • 1 a půl odměrky oleje (120 g)
  • 1 smetana, 12% 200 g
  • ½ odměrky mléka
  • Poleva na potření
  • 100 g máslo
  • 100 g cukr, moučka
  • 1 žloutek
  • 1 vrchovatá polévková lžíce kakao, prášek
  • 1/2 odměrky rumu
  • Kokos na posypání
  • 6
    30min
    Doba přípravy 10min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    Doba přípravy
  • 8
    • Appliance TM 21 image
      Recept je vytvořen pro
      TM 21
  • 9
5

Příprava

  1. Popište zde přípravné kroky receptu

  2. Postup

     

    Nejdříve rozsekáme čokoládu Margot  10 sekund na rychlosti 4

    Přidáme ostatní suroviny a mícháme 25 sekund na  6, pomáháme si stěrkou. Těsto rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem a dáme péci do vyhřáté trouby. Pečeme 20 minut při teplotě 180 stupňů.

     

    Mezitím si umyjeme mixovací nádobu a uděláme polevu, kterou na trochu zchladlou buchtu rozetřeme a posypeme strouhaným kokosem.

     

    Polevu si připravíme tak, že máslo s cukrem rozsekáme  10 sekund na 4, přidáme žloutek a  kakao, nasadíme metlu, třeme a  přidáváme rum, rychlost 3  celkem 25 – 30 sekund

10

Příslušenství, které potřebujete

  • Stěrka
    Stěrka
    koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    koupit nyní
11

Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář