Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
Frankfurtské telecí ragú
- 250 gramů cibule, přepůlené
- 30 gramů olej
- 500 gramů telecí maso, (plece), na kostičky
- 300 gramů voda
- 120 gramů víno, bílé
- 1 čaj, ová lžička soli
- 0,5 čajové lžičky pepř, mletý
- 1 kus hřebíček
- 1 kus bobkový list, suchý
- 200 gramů žloutky
- 10 gramů citrónová šťáva
- 2 špetky muškátni orešek
- škrob, jemný, smíchaný s trochou bílého vína
-
6
10min
Doba přípravy 10minDoba vaření/pečení -
7
střední
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
-
9
5
Příprava
- Do mixovací nádoby vložte cibuli a nasekejte ji 6 sek./rychlost 5 (nechte dopadat na rozjeté nože, rychlost 5).
- Přidejte olej a poduste 2 min./Varoma/rychlost 1(2 min./100°C/rychlost 1).
- Přidejte telecí maso a poduste, až je maso bílé 5 min./Varoma/
/>/rychlost 1 (5 min./Varoma/
/>/rychlost 1).
- Přidejte vodu, bílé víno, sůl, pepř, hřebíček a bobkový list a povařte 30 min./100°C/
/>/rychlost 1(30 min./100°C/rychlost 1).
- Přidejte smetanu, citrónovou šťávu a muškátový oříšek a povařte 3 min./100°/
/>/rychlost 1 - 2(3 min./100°C/rychlost 1).
- Dochuťte a popřípadě zahustěte jemným škrobem.
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Komentáře
Přidat komentářtelecí semusí umět, ale v TM
telecí semusí umět, ale v TM to bude hračka
zajímavý nápad, ačkoli telecí
zajímavý nápad, ačkoli telecí maso je celkem drahé...
Proč jsou časy ještě navíc v
Proč jsou časy ještě navíc v závorce?
(bez předmětu)