3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Frankfurtské telecí ragú


Vytisknout:
Vytvořit variaci
4

Ingredience & Porce

  • 250 gramů cibule, přepůlené
  • 30 gramů olej
  • 500 gramů telecí maso, (plece), na kostičky
  • 300 gramů voda
  • 120 gramů víno, bílé
  • 1 čaj, ová lžička soli
  • 0,5 čajové lžičky pepř, mletý
  • 1 kus hřebíček
  • 1 kus bobkový list, suchý
  • 200 gramů žloutky
  • 10 gramů citrónová šťáva
  • 2 špetky muškátni orešek
  • škrob, jemný, smíchaný s trochou bílého vína
  • 6
    10min
    Doba přípravy 10min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    střední
    Doba přípravy
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31
  • 9
5

Příprava


    1. Do mixovací nádoby vložte cibuli a nasekejte ji 6 sek./rychlost 5 (nechte dopadat na rozjeté nože, rychlost 5).

    2. Přidejte olej a poduste 2 min./Varoma/rychlost 1 (2 min./100°C/rychlost 1).

    3. Přidejte telecí maso a poduste, až je maso bílé 5 min./Varoma//>/rychlost 1 (5 min./Varoma//>/rychlost 1).

    4. Přidejte vodu, bílé víno, sůl, pepř, hřebíček a bobkový list a povařte 30 min./100°C//>/rychlost 1 (30 min./100°C/rychlost 1).

    5. Přidejte smetanu, citrónovou šťávu a muškátový oříšek a povařte 3 min./100°//>/rychlost 1 - 2 (3 min./100°C/rychlost 1).

    6. Dochuťte a popřípadě zahustěte jemným škrobem.

10
11

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář