Ingredience & Porce
Hovězí na žampionech
- 600 g hovězí květové špičky
- 100 g bílý žampión, čerstvý
- 1 cibule
- 100 g Crème fraîche, (můžete nahradit směsí z 80g 40% smetany a 20g zakysané smetany)
- 100 g voda
- 1/2 kostky hovězí bujón (pro 0,5 l vody), (nebo zeleninového)
- 1 polévková lžíce dijonská hořčice
- 2 polévkové lžíce sójová omáčka
- několik lístků estragonu, (volitelné)
- sůl
- pepř, mletý, na hrubo
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
-
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
Dejte maso do mrazáku na cca 10 minut.
Během této doby omyjte žampiony a vložte je do nádoby
Oloupejte cibule, překrajte ji na dvě poloviny a přidejte k žampiónům, sekejte 5 vteřin/rychlostí 5
Pomocí stěrky setřete obsah ze stěn nádoby, pak přidejte všechny zbývající přísady (kromě masa) a promíchejte 5 vteřin/rychlostí 2
Vyjměte maso z mrazáku a nakrájejte jej ostrým nožem na tenké nudličky, ty vložte do nádoby a vše vařte 15 min/Varoma/"Zpětný chod" /rychlostí 1
Postup
Tip
Podáváme s rýží.
Model Thermomixu ®
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
super
No tak tento recept určitě vyzkouším zítra na oběd vypadá lákavě.