3 Žádné související obrázky s tímto receptem
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Hovězí na žampionech


Vytisknout:
Vytvořit variaci
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

Hovězí na žampionech

  • 600 g hovězí květové špičky
  • 100 g bílý žampión, čerstvý
  • 1 cibule
  • 100 g Crème fraîche, (můžete nahradit směsí z 80g 40% smetany a 20g zakysané smetany)
  • 100 g voda
  • 1/2 kostky hovězí bujón (pro 0,5 l vody), (nebo zeleninového)
  • 1 polévková lžíce dijonská hořčice
  • 2 polévkové lžíce sójová omáčka
  • několik lístků estragonu, (volitelné)
  • sůl
  • pepř, mletý, na hrubo
  • 6
    30min
    Doba přípravy 30min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    střední
    Doba přípravy
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31
5

Příprava

    Postup
  1. Dejte maso do mrazáku na cca 10 minut.

  2. Během této doby omyjte žampiony a vložte je do nádoby

  3. Oloupejte cibule, překrajte ji na dvě poloviny a přidejte k žampiónům,  sekejte 5 vteřin/rychlostí 5

  4. Pomocí stěrky setřete obsah ze stěn nádoby, pak přidejte všechny zbývající přísady (kromě masa) a promíchejte 5 vteřin/rychlostí 2

  5. Vyjměte maso z mrazáku a nakrájejte jej ostrým nožem na tenké nudličky, ty vložte do nádoby a vše vařte 15 min/Varoma/Counter-clockwise operation/rychlostí 1

10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • :bigsmile:super

    Vložil zuzka@dvk.cz on 30. listopadu 2013 - 12:23.

    Big Smilesuper

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • No tak tento recept určitě

    Vložil lussy on 27. listopadu 2013 - 18:14.

    No tak tento recept určitě vyzkouším zítra na oběd vypadá lákavě.

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,