Ingredience & Porce
4 porce/porcí
Hovězí na žampionech
- 600 g hovězí květové špičky
- 100 g bílý žampión, čerstvý
- 1 cibule
- 100 g Crème fraîche, (můžete nahradit směsí z 80g 40% smetany a 20g zakysané smetany)
- 100 g voda
- 1/2 kostky hovězí bujón (pro 0,5 l vody), (nebo zeleninového)
- 1 polévková lžíce dijonská hořčice
- 2 polévkové lžíce sójová omáčka
- několik lístků estragonu, (volitelné)
- sůl
- pepř, mletý, na hrubo
-
6
30min
Doba přípravy 30minDoba vaření/pečení -
7
střední
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
Příprava
Dejte maso do mrazáku na cca 10 minut.
Během této doby omyjte žampiony a vložte je do nádoby
Oloupejte cibule, překrajte ji na dvě poloviny a přidejte k žampiónům, sekejte 5 vteřin/rychlostí 5
Pomocí stěrky setřete obsah ze stěn nádoby, pak přidejte všechny zbývající přísady (kromě masa) a promíchejte 5 vteřin/rychlostí 2
Vyjměte maso z mrazáku a nakrájejte jej ostrým nožem na tenké nudličky, ty vložte do nádoby a vše vařte 15 min/Varoma/
"Zpětný chod" /rychlostí 1
Postup
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
Tip
Podáváme s rýží.
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentář:bigsmile:super
No tak tento recept určitě
No tak tento recept určitě vyzkouším zítra na oběd vypadá lákavě.