3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Pivní guláš


Vytisknout:
Vytvořit variaci
4

Ingredience & Porce

6 porce/porcí

Pivní guláš

  • 200 g cibule, přepůlené
  • 40 g oleje
  • 600 g hovězího masa na guláš, (nakrájeného na kostky 2 x 2 cm)
  • 500 g černého piva
  • 1 kostka hovězího bujónu, nebo domácí pasty pro přípravu vývaru
  • 1 polévková lžíce rybízové marmelády
  • 1 čajová lžička hořčice
  • 1 bobkový list, suchý
  • 1,5 čaj, ové lžičky soli
  • 0,25 čajové lžičky pepře černého, mletého
  • 200 g řepy, nakrájené na kousky (1 x 3 cm)
  • 200 g mrkve, nakrájené na plátky (5 mm)
  • 200 g čerstvých hub, nakrájených na čtvrtky
  • 6
    15min
    Doba přípravy 15min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    snadný
    Doba přípravy
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31
  • 9
5

Příprava

    1. Do mixovací nádoby vložte cibuli a sekejte 3 sek./rychlost 5. Pomocí stěrky stlačte suroviny dolů.
    2. Přidejte olej a ohřívejte 3 min./Varoma/rychlost 1.
    3. Přidejte hovězí maso a vařte 10 min./Varoma/ Counter-clockwise operation /rychlost 1.
    4. Přidejte černé pivo, kostku hovězího vývaru, rybízový džem, hořčici, bobkový list, sůl a pepř a vařte 15 min./100 °C/ Counter-clockwise operation /rychlost Gentle stir setting , na víko mixovací nádoby nasaďte místo odměrky košík.
    5. Přidejte řepu, mrkev a houby a vařte 30 min./100 °C/ Counter-clockwise operation /rychlost Gentle stir setting , na víko mixovací nádoby nasaďte místo odměrky košík. Hovězí guláš podávejte v míse.
10
11

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Česká klasika, pivo naprosto

    Vložil zuzka@dvk.cz on 1. prosince 2013 - 22:07.

    Česká klasika, pivo naprosto všude tmrc_emoticons.D

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Gulášem nikdy nic nezkazíte a

    Vložil lussy on 30. listopadu 2013 - 15:33.

    Gulášem nikdy nic nezkazíte a pivem už určitě ne tmrc_emoticons.-) určitě podávat s chlazených černým pivkem  Party

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • U nás mnohokrát opakovaný

    Vložil Jan Stříbrný on 28. listopadu 2013 - 19:02.

    U nás mnohokrát opakovaný recept. S různými druhy piva tmrc_emoticons.;)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Výborné. Dnes jsem uvařil a

    Vložil Pepa on 17. listopadu 2013 - 21:04.

    Výborné. Dnes jsem uvařil a všem doporučuji.

    Pepa

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • zaráží mně v guláši ta

    Vložil Jaroslava Fortelkova on 4. října 2013 - 02:42.

    zaráží mně v guláši ta zelenina, ale za zkoušku to stojí :O

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  •   vyzkousen - velice chutny i

    Vložil Janulka54 on 21. května 2013 - 14:27.

    Cooking 1  vyzkousen - velice chutny i z veproveho masa tmrc_emoticons.8)

    Janulka

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Děkujeme za upozornění,

    Vložil Mixinka Thermomixová on 23. dubna 2013 - 14:08.

    Děkujeme za upozornění, opravíme. Defacto, ale můžete přidat obojí.

     

    Pěkný den,

    Mixinka

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • V surovinách je tuřín, ale v

    Vložil housga on 23. dubna 2013 - 01:26.

    V surovinách je tuřín, ale v bodu 5. postupu je řepa 

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,