Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
- 50 gramů pistácie, vyloupaných
- 1 kus šalotka
- 3 lístky šalvěje
- 1 kus rozmarýnu, 1 větvička
- 30 gramů olivový olej
- 700 gramů telecí maso
- hladká mouka
- sůl
- pepř černý, mletý
- 30 gramů koňak
- 2 kusy fenykl
- 500 gramů mléko
- 0,5 kostky bujón (pro 0,5 l)
- 1 polévková lžíce kukuřičný škrob
-
6
45min
Doba přípravy 45minDoba vaření/pečení -
7
pokročilý
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
-
9
5
Příprava
- Pistácie dejte do mísy a mixujte 3 sec / rychlost 4 . Polovinu odložte. Přidejte šalotku, šalvěj, větévku rozmarýnu bez listů a olivový olej a nastavte na 3 min při 100 °C / rychlost 4.
- Telecí maso nakrájejte na kostky o hranách zhruba 2 cm, obalte v mouce a spolu se solí, pepřem a koňakem přidejte do mixovací nádoby. Nastavte na 3 min při 100 °C,
"Zpětný chod" ,
"Jemné míchání" .
- Fenykly nakrájejte na kolečka, mírně osolte a rozložte do Varomy. Přidejte mléko a bujón. Nasaďte Varoma mísu a vařte 30 min./Varoma/
"Zpětný chod" /
"Jemné míchání" .
- Nechte maso okapat v košíku (šťávu zachyťte do jiné misky) a udržujte je teplé s fenyklem.
- Šťávu dejte do mixovací nádoby, přidejte kukuřičný škrob a nastavte na 8 min /90 °C / rychlost 2.
- Maso a fenykl promíchejte s omáčkou, posypte odloženými pistáciemi a podávejte.
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Komentáře
Přidat komentářkdyž se udělá dobře tak to
když se udělá dobře tak to musí být super
Zajímavý recept, někdy ráda
Zajímavý recept, někdy ráda vyzkouším
Neboli telecí v bylinkovém
Neboli telecí v bylinkovém uragánu
