3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Vepřové a la Languedoc


Vytisknout:
Vytvořit variaci
4

Ingredience & Porce

4 osoba/osob

  • 10 švestka, omytých, rozpůlených a vypeckovaných
  • 1 cibule, oloupaná a rozkrájená na čtvrtky
  • 20 g máslo
  • 2 odměrky slunečnicového oleje
  • trochu vinného octa
  • sůl, bílý pepř
  • 500 g vepřového plecka (může být i kýta, je sušší, dietnější) najkrájeného na větší kostky
  • 500 g brambora, oloupaných, rozkrájených na čtvrtky
  • 6
    10min
    Doba přípravy 10min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    Doba přípravy
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31
  • 9
5

Příprava

  1. V původním receptu jsou místo švestek jablka a navíc krvavá klobása, ale i tak to je delikatesa. Tedy - do Closed lid vložte máslo a švestky, poduste Varoma, 5', Gentle stir setting, Counter-clockwise operation. Vyndejte, odložte. V Closed lid s pomocí stěrky nasekejte cibuli, 3'', R3. Přilijte polovinu oleje a poduste 90C, 3', Gentle stir setting, Counter-clockwise operation. Vyndejte, odložte. Do Closed lid vlijte zbytek oleje a vhoďte kostky masa. Duste Varoma, 8', Gentle stir setting, Counter-clockwise operation. Rozpalte troubu na 200 C a maso poduste asi 35 minut. Před vložením do trouby posolte a opepřete, trochu zakápněte octem. Mezitím uvařte brambory v košíku, Varoma, 30'', R1, Counter-clockwise operation.

10
11

Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář