3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Breťanské fazole


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

2 porce/porcí

  • 300 g bílých fazolí
  • 1 kus cibule
  • 40 g olej
  • 1 polévková lžíce hladká mouka
  • 50 g rajčatový protlak
  • česnek granulovaný,pepř,sůl,špetka cukru,ocet
  • 6
    2h 15min
    Doba přípravy 45min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    střední
    Doba přípravy
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31
5

Příprava

  1. Fazole propláchneme ve vodě a vložíme do nádoby a necháme 45 min namočit.

    Poté v té samé vodě uvaříme na 40 minut/100°C/Counter-clockwise operation/rychlostí 1 do měkka.

    Po dovaření dáme fazole stranou i s vodou a v nádobě sekneme oloupanou cibuli 5 vteřin/rychlostí7.

    Přidáme olej a oresujeme 10 minut/100°C/rychlostí 2.

    Cibulku postupně zasypáváme moukou.

    Přidáme vodu z fazolí, rajčatový protlak a rozmixujeme 30 vteřin/rychlostí 10.

    Poté nastavíme čas 20 minut/100°C/rychlost 2 a povaříme.

    Do zahustlé omáčky přidáme ocezené fazole,česnek a další přísady a povaříme 10 minut/90°C/Counter-clockwise operation/rychlost 1.
10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tip

Podáváme s pečivem.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář