3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Pangasius se špenátovou kaší


Vytisknout:
Vytvořit variaci
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

suroviny

  • 4 filety pangase
  • 800 g brambor
  • 80 g špenátu
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 2 dcl mléka
  • 1 polévková lžíce oleje
5

Příprava

  1. Cibuli a česnek posekejte 10sec. na R4 a zasmažte s olejem na stupeň varoma,  R1, 5 min. Přihoďte špenát a přidejte dalších 5 min. Mezitím můžete oloupat brambory.Kousky brambor dejte do košíku a po vyjmutí špenátu je vařte s ½ litrem osolené vody na stupeň varoma, R1, 25 min. Rybu zlehka nakořeňte a ve Varoma  míse postavte na TM. Po dovaření košík vyjměte a vylijte vodu. V nádobě ohřejte mléko na 90°C, R1, 1-2 min. Vsypte brambory a pomocí stěrky mixujte R5, 5 sec. Pak přimíchejte špenát na R3 a můžete servírovat.

10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tip

Vypadá to na talíři nově a chuť také překvapí.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář