3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Jáhelný řez s kokosem


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

8 porce/porcí

jáhelný řez

  • 180 gramů jáhla
  • 35 gramů máslo
  • 50 gramů třtinový cukr
  • 160 gramech ovesného nebo rýžového mléka
  • 15 gramů vanilkový cukr
  • 100 gramů strouhaný kokos, neslazený
  • 40 gramů rozinka
5

Příprava

    Jáhelný řez s kokosem
  1. Jáhly propláchnu studenou vodou a3 krát spařím.

    Dám do Closed lid 450ml vody, jáhly vařím na 100'C R.1 15-20 MINUT
  2. Rozinky zaleji vroucí vodou nechat namočené stranou
  3. k jáhlům přidám máslo,mléko a cukr vše promíchám Gentle stir setting 15 sec.

    Přidám 2 lžíce strouhaného kokosu a rozinky míchám 5 sec.R. 4
  4. částečně nechám vychladnout rozprostřu na vy mazaný plech a zapékám 20 min při 160'C-170¨C
10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tip

MŮŽEME TAKÉ POLÍT JAVOROVÝM SIRUPEM


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Ahoj Petře, kdy bude fotka?

    Vložil Jan Stříbrný on 1. prosince 2013 - 21:26.

    Ahoj Petře, kdy bude fotka?

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • zní dobře, ale rozinky by mi

    Vložil zuzka@dvk.cz on 30. listopadu 2013 - 12:55.

    tmrc_emoticons.) zní dobře, ale rozinky by mi provrtaly břicho   tmrc_emoticons.D

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Měl bych obavu, jestli se to

    Vložil Jan Stříbrný on 29. listopadu 2013 - 23:09.

    Měl bych obavu, jestli se to nebude drobit. Ale foto vše podpoří. tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Jáhly jsou naprosto výborné a

    Vložil lussy on 28. listopadu 2013 - 19:44.

    Jáhly jsou naprosto výborné a tento recept je moc chutný. Doporučovala bych dodat foto, jelikož poté si tento recept bude chtít udělat opravdu každý! tmrc_emoticons.;)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,