3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Francouzský dresink


Vytisknout:
Vytvořit variaci
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

Francouzský dresink

  • 2 kusy žloutků
  • 40 gramů hořčice, Dijon
  • 1 špetka pepře, mletého
  • 0,25 čajové lžičky soli
  • 1 špetka cukru
  • 30 gramů červeného vinného octa
  • 120 gramů oleje
  • 200 gramů smetany
5

Příprava

    Dresink
  1. Do mixovací nádoby vložte žloutky, hořčici, pepř, sůl, cukr a ocet, zavřete a zakryjte odměrkou.

  2. Zapněte Thermomix na rychlost 4, a otvorem ve víku okolo odměrky pomalu lejte olej. Díky tomu bude olej přes odměrku pomalu kapat.

  3. Sundejte odměrku a otvorem víka vlijte smetanu a mixujte cca 10 sek./rychlost 3.

10
11

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Výborný, připravila jsem ho k

    Vložil vh275640 on 23. května 2014 - 14:32.

    Výborný, připravila jsem ho k sekané v páře a bramborám. Jen mi příliš nezhoustl - kdepak jsem asi udělala chybu?

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Mňam

    Vložil zuzka@dvk.cz on 1. prosince 2013 - 14:01.

    Mňam

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Doporučuji k nachos,

    Vložil lussy on 30. listopadu 2013 - 16:24.

    Doporučuji k nachos, vyzkoušela jsem a výborné! Už jedině domácí, oproti kupovanému je jedinečný a fantastický! tmrc_emoticons.D

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Výborný dresink

    Vložil Jan Stříbrný on 28. listopadu 2013 - 21:46.

    Výborný dresink tmrc_emoticons.;)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Vyzkoušela bych k tomu třeba

    Vložil lussy on 15. listopadu 2013 - 13:18.

    Vyzkoušela bych k tomu třeba nachos tmrc_emoticons.)

     

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Na brambůrky,výborné

    Vložil Jaroslava Fortelkova on 6. října 2013 - 01:41.

    Cooking 6Na brambůrky,výborné Cooking 10 Cooking 1

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,