3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky


Vytisknout:
Vytvořit variaci
4

Ingredience & Porce

6 porce/porcí

  • 7 stroužek česneku
  • 30 gramů cibule, menší
  • 100 gramů kuřecí játra
  • 1 kus žloutek
  • 1 čajová lžička majoránka, sušená
  • 1 špetka pepř černý, mletý
  • 10 polévkových lžic strouhanka
  • 4 kusy kuřecí křídlo, nebo cca 100 gramů drůbek
  • 2 kusy mrkev
  • 1 petržel, kořen
  • 1 kus celer, střední velikost
  • 1 čaj, ová lžička soli
  • 1 kus kuřecího bujónu
  • 2 litry voda
  • 6
  • 7
    střední
    Doba přípravy
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31
  • 9
5

Příprava

    1. Játrové knedlíčky Do mixovací nádoby vložte česnek, cibuli a sekejte 5 sek./ rychlost 5. Přidejte játra a sekejte 10 sek./rychlost 7.
    2. Přidejte žloutek,majoránku,pepř,strouhanku a sůl, míchejte 10 sek./rychlost 3.
    3. Vyjmněte hmotu z nádoby, tvarujte knedlíčky a pokládejte do Varoma mísy. Polévka
    4. Do mixovací nádoby vložte kuřecí křidélka nebo drůbka, očištěnou a na čtvrtky nakrájenou kořenovou zeleninu, sůl,bujón a dolejte do 2 litrů vody. Vařte 45 min/Varoma/rychlost 1.
    5. Na víko položte Varoma mísu s játrovými knedlíčky.
    6. Přeceďte uvařená křídélka či drůbka a oberte maso, které si můžete přidat do polévky. Nakonec posypte jemně nakrájenou čerstvou petrželkou.
10
11

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář