Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
6 porce/porcí
- 7 stroužek česneku
- 30 gramů cibule, menší
- 100 gramů kuřecí játra
- 1 kus žloutek
- 1 čajová lžička majoránka, sušená
- 1 špetka pepř černý, mletý
- 10 polévkových lžic strouhanka
- 4 kusy kuřecí křídlo, nebo cca 100 gramů drůbek
- 2 kusy mrkev
- 1 petržel, kořen
- 1 kus celer, střední velikost
- 1 čaj, ová lžička soli
- 1 kus kuřecího bujónu
- 2 litry voda
-
6
-
7
střední
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
-
9
5
Příprava
- Játrové knedlíčky Do mixovací nádoby vložte česnek, cibuli a sekejte 5 sek./ rychlost 5. Přidejte játra a sekejte 10 sek./rychlost 7.
- Přidejte žloutek,majoránku,pepř,strouhanku a sůl, míchejte 10 sek./rychlost 3.
- Vyjmněte hmotu z nádoby, tvarujte knedlíčky a pokládejte do Varoma mísy. Polévka
- Do mixovací nádoby vložte kuřecí křidélka nebo drůbka, očištěnou a na čtvrtky nakrájenou kořenovou zeleninu, sůl,bujón a dolejte do 2 litrů vody. Vařte 45 min/Varoma/rychlost 1.
- Na víko položte Varoma mísu s játrovými knedlíčky.
- Přeceďte uvařená křídélka či drůbka a oberte maso, které si můžete přidat do polévky. Nakonec posypte jemně nakrájenou čerstvou petrželkou.
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Komentáře
Přidat komentářPolévka je vynikající. Jen jsem ji měla...
Polévka je vynikající.
Jen jsem ji měla trochu zakalenou, asi z kůže a nebo tím, jak se při vaření míchá?
Super nápad
Super nápad
Suprová polévka k sobotnímu
Suprová polévka k sobotnímu obědu a chutná stejně jako od babičky

Dobré po oslavách...
Játrové knedlíčky z TM.
Játrové knedlíčky z TM. Neznám nic rychlejšího.
Nikde žádné hromady nádobí a špinavá kuchyňská linka. 