3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Hanácký mazánek k pivu


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

Pomazánka

  • 200 gramů olomoucké tvarůžky
  • 150 gramů pomazánkového másla
  • 100 gramů tvaroh polotučný
  • 3 polévková lžíce mléko
  • 1/2 čajové lžičky sladké papriky
  • 1 kus cibule
  • 1 špetka mletého pepře
5

Příprava

    pomazánky
  1. Nejprve nasekáme cibuli r8-5s a dáme ji stranou. Poté rozemeleme tvarůžky r8-10s, nasadíme metlu a přidáme pomazánkové máslo, tvaroh, mléko a papriku, vše rozšleháme r4-20s. Potom vsypeme nasekanou cibuli a pepř, domícháme r3-10s.

10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tip

Nejlépe chutná na čerstvých bagetkách. Výborné k pivu.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • chutná výborně - moc děkuji...

    Vložil sara on 21. srpna 2016 - 00:57.

    chutná výborně - moc děkuji Smile

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Pomazánka zní opět skvěle:-)

    Vložil Jan Stříbrný on 30. listopadu 2013 - 18:49.

    Pomazánka zní opět skvěletmrc_emoticons.-)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • To bude mňamka už se těším

    Vložil Ivíšek on 27. listopadu 2013 - 23:03.

    To bude mňamka už se těším tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Jo Zuzka je šikulka. Na

    Vložil lussy on 22. listopadu 2013 - 02:48.

    Jo Zuzka je šikulka. Na pomazánky je přeborník. tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • další skvělá pomazánka od

    Vložil yvonaj on 15. listopadu 2013 - 11:16.

    další skvělá pomazánka od ZuzkyLove

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,