Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
10 porce/porcí
- 50 g filetů z ančoviček, konzervovaných, solených
- 80 g olivový olej
- 1 stroužekčesneku
- 200 g oliva, černá, odpeckovaných
- 100 g kapar, nakládaný, v octu
- 2 snítky tymián, čerstvý, pouze listy, nebo 1 čajová lžička sušeného tymiánu
- 30 g citrónová šťáva
- 1 špetka sůl
- pepř, čerstvě umletý, podle chuti
-
6
5min
Doba přípravy 5minDoba vaření/pečení -
7
snadný
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
-
9
5
Příprava
- Opláchněte plátky ančoviček vodou, abyste odstranili sůl. Navažte olivový olej do sklenice.
Do mixovací nádoby vložte stroužky česneku a sekejte 3 vteřiny/rychlostí 5.
Přidejte ostatní suroviny kromě olivového oleje a míchejte 1 min/rychlostí 4.
Rukou přidržujte odměrku, aby nevibrovala, a šlehejte 1 min/rychlostí 4.
Mezitím pomalu lijte olivový olej do víka mixovací nádoby. Přendejte na mísu a osolte a opepřete podle chuti. - Popište zde přípravné kroky receptu
- Popište zde přípravné kroky receptu
- Popište zde přípravné kroky receptu
- Popište zde přípravné kroky receptu
- Popište zde přípravné kroky receptu
- Popište zde přípravné kroky receptu
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Komentáře
Přidat komentářVýborný repcet, zajímavé
Výborný repcet, zajímavé chutě
dobré
Tento recept chutnal nejen
Tento recept chutnal nejen nám, ale překvapili jsme i návštěvu...