Nacházíte se zde:


3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Tapenade


Vytisknout:
Vytvořit variaci
4

Ingredience & Porce

10 porce/porcí

  • 50 g filetů z ančoviček, konzervovaných, solených
  • 80 g olivový olej
  • 1 stroužek česneku
  • 200 g oliva, černá, odpeckovaných
  • 100 g kapar, nakládaný, v octu
  • 2 snítky tymián, čerstvý, pouze listy, nebo 1 čajová lžička sušeného tymiánu
  • 30 g citrónová šťáva
  • 1 špetka sůl
  • pepř, čerstvě umletý, podle chuti
  • 6
    5min
    Doba přípravy 5min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    snadný
    Doba přípravy
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31
5

Příprava

    1. Opláchněte plátky ančoviček vodou, abyste odstranili sůl. Navažte olivový olej do sklenice.
    2. Do mixovací nádoby vložte stroužky česneku a sekejte 3 vteřiny/rychlostí 5.
    3. Přidejte ostatní suroviny kromě olivového oleje a míchejte 1 min/rychlostí 4.
    4. Rukou přidržujte odměrku, aby nevibrovala, a šlehejte 1 min/rychlostí 4. Mezitím pomalu lijte olivový olej do víka mixovací nádoby. Přendejte na mísu a osolte a opepřete podle chuti.
  1. Popište zde přípravné kroky receptu

  2. Popište zde přípravné kroky receptu

  3. Popište zde přípravné kroky receptu

  4. Popište zde přípravné kroky receptu

  5. Popište zde přípravné kroky receptu

  6. Popište zde přípravné kroky receptu

10
11

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář