3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Kuřecí salát se sýrem a tofu


Vytisknout:
Vytvořit variaci
4

Ingredience & Porce

  • 2 mrkev, nakrájené na kousky (200 g)
  • 1 ledový salát, jednotlivé listy (600 g)
  • 300 g kuřecího masa
  • 200 g hrášku, mraženého
  • 800 g voda
  • 2 čaj, ové lžičky soli
  • 200 g klíčky sójových bobů, čerstvé
  • 300 g tofu, na kostičky
  • 200 g konzervované kukuřice, okapané
  • 200 g kozí sýr, tvrdý, nakrájeného na kostičky
  • 300 g majonéza, domácí
  • 6
    10min
    Doba přípravy 10min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    snadný
    Doba přípravy
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31
  • 9
5

Příprava

    1. Do mixovací nádoby vložte mrkev a sekejte 5 sek./rychlost 5. Přendejte do velké salátové mísy a odložte stranou.
    2. Listy salátu rozdělte na čtyři porce. Do mixovací nádoby vložte jednu porci salátových listů a sekejte 2 sek./rychlost 5. Přendejte do salátové mísy a odložte stranou. Tento postup opakujte, dokud nenasekáte všechen salát.
    3. Do Varoma mísy vložte kuřecí maso a zelený hrášek.
    4. Do mixovací nádoby dejte vodu a sůl, umístěte systém Varoma na své místo a vařte v páře 25 min./Varoma/rychlost 1. Odložte systém Varoma stranou, nechte kuřecí maso vychladnout a nakrájejte ho na malé kousky.
    5. Nandejte zbývající suroviny do salátové mísy a dobře promíchejte s majonézou. Salát dejte na 15 minut do lednice a studený podávejte.
10
11

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Recept jsem během tohoto

    Vložil lussy on 30. listopadu 2013 - 15:02.

    Recept jsem během tohoto měsíce vařila už 3 x a stále má velký úspěch! Určitě si ho vyzkoušejte tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Taky raději používám uzené

    Vložil Jan Stříbrný on 27. listopadu 2013 - 14:07.

    Taky raději používám uzené tofutmrc_emoticons.-)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • doporučuji použít uzené tofu

    Vložil lussy on 4. listopadu 2013 - 21:56.

    doporučuji použít uzené tofu , chutná mi zdaleka nejvíc  Big Smile

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,