3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Bramborovo-celerové pyré


Vytisknout:
Vytvořit variaci
4

Ingredience & Porce

4 osoba/osob

  • 150 g celer, oloupaného a nakrájeného na větší kusy
  • 400 g brambor,moučný, (varný typ C) oloupaných a nakrájených na čtvrtky
  • 1000 g voda
  • 45 g mléko
  • 50 g Lučiny
  • 15 g máslo
  • 1 čaj, ová lžička soli
  • 6
    5min
    Doba přípravy 5min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    Doba přípravy
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31
  • 9
5

Příprava

  1. 1. Do mixovací nádoby vložte brambory, celer a vodu a vařte 30´/100°C/Counter-clockwise operationrychlost 2.

    2. Brambory a celer vsypte do košíčku, odložte stranou a vodu z nádoby vylejte.

    3. Do mixovací nádoby dejte mléko a zahřejte 2´/50°C/No counter-clockwise operation/ rychlost 1.

    4. K mléku přidejte Lučinu, máslo, sůl, brambory a celer, nasaďte šlehací metličku a šlehejte 20´´/rychlost 4.

    5. Ihned servírujte.

10
11

Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • zajímavé

    Vložil Ivíšek on 30. listopadu 2013 - 22:11.

    zajímavé tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • vipadá to dobře a víborný

    Vložil zuzka@dvk.cz on 30. listopadu 2013 - 17:48.

    vipadá to dobře a víborný nápat tmrc_emoticons.J) Cooking 2

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Zajímavé.

    Vložil lussy on 29. listopadu 2013 - 22:37.

    Zajímavé.

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Výborné ozvláštnění

    Vložil Jan Stříbrný on 20. listopadu 2013 - 01:24.

    Výborné ozvláštnění bramborového pyrétmrc_emoticons.-)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Zajímavé, zkusím.

    Vložil IreVo on 20. ledna 2011 - 17:13.

    Zajímavé, zkusím. tmrc_emoticons.;)

    Tak uz jsem zkusila a bylo moc dobré. Akorát mi přišlo řídké. On ten celer hodně vody zadrží... Také bych více solila, celer byl dost sladký. Ale hlavně mám zlepšovák - vylít vývar je škoda, což takhle ho použít na základ do dobré "celerovo-bramborové" polévky? K vidění brzy na mé stránce! Love

     

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Vypadá to báječně a musí to

    Vložil Iveta Rakusanova on 13. ledna 2011 - 12:03.

    Vypadá to báječně a musí to být moc dobré, určitě to vyzkoušímtmrc_emoticons.-) Mňam už se těšímtmrc_emoticons.-)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Už samotné celerové pyré je

    Vložil Martin Veselý on 28. prosince 2010 - 10:40.

    Už samotné celerové pyré je bomba, ale vidím, že jsi to ještě výrazně vylepšila.Glasses To budu muset brzy vyzkoušet také!

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • To vypadá dobře hned to

    Vložil Hajkova Jana on 27. prosince 2010 - 21:22.

    To vypadá dobře hned to zkusím.U nás by mohla být ryba každý den a o pyré ani nemluvím. Cooking 9

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,