3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Gurmánské hranolky bez smažení


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

Hranolky.

  • 500 gramů brambor nebo celeru
  • 2 polévková lžíce oleje
  • 1 čajová lžička soli
5

Příprava

    Smažené hranolky.
  1. Oloupané brambory nebo celer nakrájíme na hranolky.

    Do Closed lid dáme olej, hranolky a zapneme na 20-30 min., R3Counter-clockwise operation, 100 stupňů.

    A dílo je hotovo. Už nepotřebujeme ani pánev nebo friťák.
  2. Hranolky, lze smažit i na Varoma.
10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tip

Můžeme k soli přidat na dochucení i provensálské bylinytmrc_emoticons.-)


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Vyzkoušela jsem minulý týden

    Vložil lussy on 1. prosince 2013 - 11:34.

    Vyzkoušela jsem minulý týden a maximální spokojenost tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • celer, lepší varianta 

    Vložil Jan Stříbrný on 29. listopadu 2013 - 18:30.

    celer, lepší varianta  tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Hranolky mám ráda, tento

    Vložil lussy on 28. listopadu 2013 - 21:25.

    Hranolky mám ráda, tento recept jsem ještě nezkoušela. Ráda otestuji tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Dneska jsem tozkoušela a nic

    Vložil marca on 13. října 2013 - 02:08.

    Dneska jsem tozkoušela a nic moc a to jsem to dělalana 1 na 3 by ztoho byla kaše. Cooking 7

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Zajímavý tip

    Vložil marca on 11. října 2013 - 22:22.

    Zajímavý tip Cooking 6

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • To je zajímavé,to musím

    Vložil Jaroslava Fortelkova on 4. října 2013 - 01:48.

    Cooking 9To je zajímavé,to musím vyzkoušet.Myslela bych si,že i když je to na zpětný chod,že to ty brambory rozláme. Cooking 2 Cooking 4

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,